سه شنبه 19 آذر 1398 _ 13 ربيع الثاني 1441 _ 10 دسامبر 2019

میلادی:10 دسامبر 2019

تاریخ : يکشنبه 10 آذر 1398     |     کد : 2530

اطلاعیه استخدامی بانک تجارت
    بانک تجارت با استعانت از خداوند متعال در نظر دارد به منظور تکمیل کادر اجرائی و تخصصی در حوزه حقوقی بر اساس ضوابط ،مقررات و آئین نامه استخدامی بانک ، تعداد محدودی نیرو در استان «آذربایجان شرقی » از بین متقاضیان آقا و خانم واجد شرایط ذیل ، فارغ التحصیل روزانه از «دانشگاه شهید مدنی آذربایجان» در مقطع تحصیلی «لیسانس و فوق لیسانس» در رشته و گرایشهای مورد نیاز پس از کسب موفقیت در مصاحبه تخصصی ، آزمون روانشناختی ، گزینش و معاینات پزشکی با «انعقاد قرارداد کارمعین و بیمه درمان و صندوق بازنشتگی سازمان تامین اجتماعی» استخدام نماید.

شرایط :
    1. حداکثر سن در مقطع تحصیلی لیسانس 28 سال (متولدین 1370 به بعد) و در مقطع تحصیلی فوق لیسانس 32 سال (متولدین 1366 به بعد)
    2. حداقل معدل 17 تمام
    3. عدم اشتغال به حرفه وکالت (چنانچه متقاضی دارای پروانه اشتغال به حرفه وکالت باشد ، میبایست بدواً نسبت به تودیع پروانه مذکور اقدام نماید)
    4. بومی استان مورد نظر باشد ( دارا بودن یکی از شرایط : الف- محل تولد استان مورد تقاضا باشد . ب – یک مقطع تحصیلی از دوران تحصیل ( حداقل 4 سال به صورت متوالی ) در استان مورد تقاضا باشد. ج – با ارائه مدرک معتبر سند مالکیت و یا اجاره نامه با کد رهگیری ، حداقل به مدت 3 سال پیوسته ساکن استان مورد تقاضا باشد.)
    5.
    رشته و گرایش های مورد نیاز:
    1. مقطع تحصیلی کارشناسی : حقوق
    2. مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد : حقوق خصوصی یا حقوق جزاء
    3. داوطلبان استخدامی در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد ، ملزم به داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته حقوق میباشند.
    شایان توجه میباشد از آنجا که دعوت از متقاضیان ، با در نظر گرفتن بالاترین معدل و بررسی سوابق علمی و مهارتهای تخصصی مورد نیاز بانک به عمل می آید لذا مقتضی است داوطلبان نسبت به ارسال رزومه کامل و دقیق به همراه مدارک ( شامل : تصویر شناسنامه ، کارت ملی ، مدرک تحصیلی ، کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ) به آدرس ایمیل ذیل اقدام نمایند.
    barnamerizi@tejaratbank.ir