جمعه 15 فروردين 1399 _ 10 شعبان 1441 _ 3 آوریل 2020

قمری:10 شعبان 1441

میلادی:3 آوریل 2020

تاریخ : سه شنبه 21 آبان 1398     |     کد : 2505

نشست سیاسی و فرهنگی بسیج اساتید و کارمندی دانشگاه:
با حضور سرهنگ پاسدار الیاس گل محمدزاده معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا در روز یکشنبه 19 آبان 98 نشست سیاسی و فرهنگی در سالن صائب تبریزی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت، آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) و تسلیت جان باختن عده ای از هموطنان عزیزمان در زلزله اخیر استان به تبیین اهمیت و جایگاه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در امر تربیت و آموزش پرداخت.
سرهنگ گل محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود ضمن با اشاره به تحولات منطقه ای بر این موضوع تاکید نمود که دشمن هم اکنون سه رکن اصلی در جامعه را برضربه زدن به نظام اسلامی مورد هدف قرارداده است رکن اول نفوذ در خانواده ها و تغییر سبک زندگی و الگوی اسلامی آنها، رکن دوم نفوذ در نظام آموزشی کشور و رکن سوم القای یاس و نامیدی در جامعه می باشد، که با هوشیاری و وحدت مردم و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) این توطئه نیز خنثی شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و نقش دانشگاهها در تبیین این بیانیه را بسیار مهم و برجسته دانست.