پنجشنبه 30 آبان 1398 _ 24 ربيع الأول 1441 _ 21 نوامبر 2019

قمری:24 ربيع الأول 1441

میلادی:21 نوامبر 2019

تاریخ : سه شنبه 14 آبان 1398     |     کد : 2498

باهدف تقویت ارتباط بین مراکز علمی و بخش تولید، و تجاری سازی و تبدیل علم به ثروت، برگزار شد:
    هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی عصر روز دوشنبه 13 آبان گشایش یافت.
    هفتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی (RINOTEX 2019) طی مراسمی با حضور معاون وزیر صمت، رئیس خانه معدن ایران، مدیر عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات، روسای دانشگاههای استان و مسئولان استانی در تبریز آغاز به کار کرد و تا هفدهم آبان‌ماه سال جاری نیز ادامه دارد. استاندار آذربایجان شرقی در سخنانی  با تاکید بر تقویت ارتباط بین مراکز علمی و بخش تولید، گفت: راه پیشرفت و تعالی از مسیر توسعه علمی و فناوری می گذرد.
    دکتر محمدرضا پورمحمدی در آئین گشایش هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی رینوتکس، با قدردانی از دست اندرکاران این نمایشگاه، اظهار داشت: رینوتکس یک فن بازار است که خلاء ارتباطی بین فناوران و پژوهشگران با مراکز تولیدی و صنعتی را پر کند.
    وی با بیان اینکه گام های بسیار بزرگی برای توسعه علمی در کشور برداشته شده است، افزود: رتبه نخست رشد علمی در دنیا و سهم 1.6 درصدی از تولیدات علمی جهان برای کشورمان یک واقعیت است، اما در کنار آن واقعیت تلخی هم هست و آن اینکه از نظر تبدیل علم به فناوری و فناوری به ثروت جایگاه خوبی نداریم.
    پورمحمدی با تاکید بر اینکه تلاش ها در این زمینه باید افزایش یابد، گفت: رویکرد جدید وزارت صمت در تقویت تولید داخلی و تامین نیازهای صنایع و بخش تولید توسط متخصصان و فناوران داخل ستودنی است.
    وی با اشاره به اهمیت نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در این زمینه، گفت: مطمئنا با تقویت ارتباط بین مراکز علمی و بخش تولید در بستر این نمایشگاه، بخشی از اهداف تجاری سازی و تبدیل علم به ثروت محقق خواهد شد.
    گفتنی است اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، درهفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز حضور پررنگی دارند.

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان امسال زون نوآوری و فناوری‌های مواد پیشرفته، کامپوزیت، مصالح ساختمانی و راه سازی را در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی به عهده دارد.