شنبه 17 خرداد 1399 _ 14 شوال 1441 _ 6 ژوئن 2020

قمری:14 شوال 1441

میلادی:6 ژوئن 2020

تاریخ : سه شنبه 23 مهر 1398     |     کد : 2487

مسابقه دادرسی مجازی درون دانشگاهی کشور (Moot court) در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقه دادرسی مجازی درون دانشگاهی کشور،  به همت انجمن علمی دانشجویی فقه و حقوق اسلامی و انجمن علمی دانشجویی حقوق معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز سه شنبه ۲۳ مهر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان گروه‌های "حقوق" و "فقه و حقوق اسلامی" دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در تالار استاد شهریار این دانشگاه برگزار شد.
در این مسابقه که با محوریت "حقوق تعهدات" برگزار شد، تعداد ۱۴ تیم از دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در جایگاه ویژه خود در مقابل قضات (اساتید گروه های "حقوق" و فقه و حقوق اسلامی) به دفاعیات خود از یک پرونده فرضی پرداخته و توسط اساتید حاضر در جایگاه قضات مورد ارزیابی قرار گرفتند.