چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

قمری:17 صفر 1441

میلادی:16 اکتبر 2019

تاریخ : دوشنبه 15 مهر 1398     |     کد : 2474

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صورت پذیرفت:
    بازدید علمی یک روزه از مجتمع مس سونگون
    در راستای گسترش همکاری های علمی و فناوری بین دانشگاه و صنعت و استفاده از پتانسیل های طرفین در رفع نیازها و بهبود فرایندهای تولید، بازدید علمی از مجموعه مس سونگون  با حضور اساتید دانشکده های فنی و مهندسی، علوم پایه و پژوهشکده سلامت روانی اجتماعی برگزار گردید.
    مجتمع مس سونگون یکی از بزرگترین مجموعه های معدنی کشور می باشد و چندین طرح توسعه ای از جمله کارخانه ذوب و سایر صنایع پایین دست با ارزش افزوده بالا را در حال اجرا دارند.
     به گزارش روابط عمومی دانشگاه، درجلسه مشترکی که با حضورمدیرعامل و معاونان شرکت مس سونگون و اعضای هیئت علمی دانشگاه تشکیل شد، مهندس شریفی مدیرعامل شرکت به معرفی توانمندی های این شرکت اشاره نموده و آمادگی شرکت را برای توسعه همکاری های علمی و فناوری و عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در قالب طرح های تحقیقاتی، دوره های کارورزی و کارآموزی و حمایت از رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی اعلام نمود.
    دکتر عجمی، معاون پژوهش و فناوری و دکتر رضوانی، معاون اداری و مالی دانشگاه در این جلسه توضیحات مبسوطی در خصوص معرفی پتانسیل ها و توانمندیهای دانشگاه  ارائه کردند.
    معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  به بیان توجه به مسایل روانشناختی کارکنان در کنار پرداختن به مسایل فنی تاکید نموده و آمادگی پژوهشکده سلامت روانی اجتماعی را در ارایه خدمات مشاوره ای در حوزه مسائل روانشاختی و سلامت برای ارتقاء بهره وری اعلام کرد.
     همچنین با توجه به انتخاب دانشگاه شهید مدنی اذربایجان بعنوان متولی زون مواد پیشرفته و کامپوزیت و مصالح ساختمانی و راه سازی نمایشگاه نواوری و فناوری ربع رشیدی, ضمن معرفی نمایشگاه از مجموعه مس سونگون جهت ارائه محصولات فناورانه و نیازها و چالشهای فناورانه در زون مذکور دعوت بعمل امد که با استقبال مجموعه قرار گرفت.  در پایان جلسه مقرر گردید کمیته های تخصصی تشکیل و جلسات ماهانه تشکیل دهند. در پایان این جلسه اعضای هیات علمی دانشگاه، از واحدها و مراحل مختلف استخراج و فراوری سنگ مس  بازدید نموده وبه بیان دیدگاهها علمی و عملیاتی پرداختند.