چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

میلادی:16 اکتبر 2019

تاریخ : سه شنبه 16 مهر 1398     |     کد : 2472

برگزاری تور صنعتی یک روزه تراکتور سازی ایران
    در راستای توسعه همکاری های علمی و فناوری بین دانشگاه و صنعت بازدید از مجموعه شرکتهای گروه تراکتورسازی ایران با شرکت اساتید دانشکده های فنی و مهندسی, علوم پایه و کشاورزی برگزار شد.
    گروه تراکتورسازی ایران دارای ۱۰ شرکت زیرمجموعه بوده و یکی از بزرگترین مجموعه های صنعتی کشور می باشد.
    گزارش روابط عمومی حاکیست: در این بازدیدجلسه ای مشترک در محل اجتماعات کارخانه با حضور معاون تحقیق و توسعه گروه تراکتورسازی, مدیران تحقیق و توسعه شرکت های زیرمجموعه و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزارشد.
     در جلسه فوق، مهندس رعنا معاون تحقیق و توسعه گروه تراکتورسازی ایران به معرفی مدیران و توانمندی های شرکتهای زیرمجموعه اشاره نموده و آمادگی گروه تراکتور سازی ایران را برای توسعه همکاری های علمی ، فناوری و عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در غالب طرح های تحقیقاتی، دوره های کارورزی و کارآموزی و اشتغال فارغ التحصیلان و... اعلام نمود.
    در جلسه مذکور، دکتر علی عجمی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه، ضمن معرفی پتانسیل های دانشگاه در خصوص مدل ها و انواع الگو های همکاری صنعت و دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد.
    گفتنی است با توجه به انتخاب دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بعنوان متولی زون مواد پیشرفته و کامپوزیت و مصالح ساختمانی و راه سازی نمایشگاه نواوری و فناوری ربع رشیدی, ضمن معرفی نمایشگاه از مجموعه شرکتهای گروه تراکتورسازی جهت ارایه محصولات فناورانه و نیازها و چالشهای فناورانه در زون مذکور دعوت بعمل امد که با استقبال مجموعه قرار گرفت.  در پایان جلسه مقرر شد کمیته های تخصصی در حوزه های زیر تشکیل و جلسات معرفی نیازها و پتانسیل های طرفین بصورت تخصصی برگزار گردد.
    ۱- کمیته شیمی، مهندسی مواد و  مهندسی شیمی
    ۲- کمیته مهندسی مکانیک