چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

قمری:17 صفر 1441

میلادی:16 اکتبر 2019

تاریخ : يکشنبه 14 مهر 1398     |     کد : 2470

2 کارگاه آموزشی با عناوین سفرنامه نویسی و داستانهای تخیلی کودکان برای اساتید و دانشجویان گروه زبان وادبیات انگلیسی دانشگاه برگزار شد
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سالن صائب دانشکده ادبیات و علوم انسانی در روز شنبه 13 مهرماه 1398 شاهد برگزاری دو کارگاه آموزشی با عناوین سفرنامه نویسی و داستانهای تخیلی کودکان بود.
    گروه زبان و ادبیات انگلیسی میزبان دوتن از نویسندگان برجسته ادبیات زبان انگلیسی از کشور سنگاپور بود.
    کارگاه دوساعته اول، در زمینه اصول نگارش سفرنامه مدرن به زبان انگلیسی توسط شیواجی داس نویسنده اهل سنگاپور برگزار شد. این نویسنده با انتشار سه جلد کتاب با موضوع سفرنامه، برنده چندین جایزه ادبی در جشنواره هایی در کشورهای ژاپن، سنگاپور، فیلیپین، مالزی و هند شده است. مقالات وی با خمیرمایه طنز و مهاجرت در نشریات معتبری چون تایم، اکونومیست و چاینا پست به چاپ رسیده است. شیواجی داس در این کارگاه،  به تشریح عملی و کاربردی خلق آثار سفرنامه ای و شیوه های ارتقای اثرگذاری آن پرداخت.
     کارگاه دوم با موضوع اصول نگارش داستانهای تخیلی کودکان به مدت دو ساعت توسط خانم یولاندا یو نویسنده اهل سنگاپور برگزار شد. داستانهای کوتاه و اشعار خانم یو تاکنون برنده دو جایزه معتبر ادبی در کشور سنگاپور با عناوین Singapore Tertiary Chinese Literature Award وGolden Point Award  شده است. در این کارگاه که با استقبال گسترده دانشجویان زبان و ادبیات انگلیسی روبرو شد، ایشان در کارگاه مذکور در چندین مرحله عملی با تحریک تخیل شرکت کنندگان به آموزش شیوه های خلق داستانهای تخیلی کودکان پرداخته، اصول داستان نویسی برای کودکان را تشریح نمود.