چهارشنبه 2 مهر 1399 _ 06 صفر 1442 _ 23 سپتامبر 2020

میلادی:23 سپتامبر 2020

تاریخ : جمعه 29 ارديبهشت 1391     |     کد : 247

دومین نمایشگاه زیست شناسی در محل قرائت خانه دانشکده ادبیات آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مورخه 25/2/1391دومین نمایشگاه زیست شناسی با همت انجمن علمی زیست شناسی در قرائت خانه دانشکده ادبیات دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به دست دکتر میر جلیل اکرمی رییس دانشگاه افتتاح گردید . این نمایشگاه که از غرفه های سلول های بنیادی ،ژنتیک ،شبیه سازی ،تعیین گروه خونی ،تعیین میزان قندخون و...تشکیل شده است در راستای به نمایش گذاشتن توانمندی های گروه زیست شناسی وایجاد انگیزه وشور وشوق وآشنایی دانشجویان با مسائل مرتبط با زیست شناسی است.
گفتنی است در این نمایشگاه که به مدت 3روز دایر می باشد مراسم افتتاحیه وسخنرانی آن روز قبل مورخه 24اردیبهشت با حضور دکتر چاپارزاده ودکتربرزگر استاد بیوفیزیک دانشگاه تبریز برگزارشد .دکتر چاپارزاده در سخنرانی خود ضمن اعلام اینکه این رشته دردانشگاه ما نوپاست و7سال است که دایر شده است به پیشرفت های این رشته دراین  کوتاه مدت  اشاره ودر باب اهمیت زیست شناسی وشاخه های آن نکاتی را ابراز وبر این موضوع تإکید نمودند که زیست شناسی نوین مرزها را شکافته وخاستگاه بسیاری از فناوری ها محسوب می شود.