چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

قمری:17 صفر 1441

میلادی:16 اکتبر 2019

تاریخ : يکشنبه 31 شهريور 1398     |     کد : 2463

ویژه مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، مراسم گرامیداشت یاد وخاطره حماسه های رزمندگان اسلام  در دوران دفاع مقدس و بزرگداشت مقام شامخ شهدا، در روز یکشنبه ۳۱ شهریورماه در یادمان شهید گمنام، با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد. دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، طی سخنانی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا و تجلیل از حماسه آفرینیهای رزمندگان اسلام ، به رمز اصلی پیروزی مردم در دوران دفاع مقدس اشاره کرد وگفت: ما هر چه داریم به برکت خون شهداست ما در کلیه شئون زندگی، مدیون فداکاریها و مجاهدتهای امام و شهدا هستیم و همانطور که میدانیم در دوران دفاع مقدس، اتحاد، همدلی و انسجام ملی بین آحاد جامعه، رمز موفقیت و پیروزی ایران اسلامی بود. این عنصر در حال حاضر نیز تنها راه حل برون رفت از هر مشکلی است.
    ولی زاده در ادامه با اشاره به توصیه بسیار مهم مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در حوزه علم و پژوهش، بر لزوم برنامه ریزی دقیق و همت دانشگاهیان در نیل به توسعه علمی کشور طبق اهداف بیانیه فوق، تاکید نمود.
    در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین نقیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سخنانی ضمن بزرگداشت مقام شامخ شهدای گرانقدر گفت: انقلاب اسلامی، با رهبری داهیانه امام امت و مقام معظم رهبری، و با مجاهدت های شهدا، گردنه های سختی را با موفقیت، پشت سر گذاشته است.
    وی ادامه داد : در زمان و موقعیت کنونی کشور،  که با تروریسم اقتصادی استکبار مواجه هستیم بحث اصلی، اقتصاد و فرهنگ است در انجام جهاد اقتصادی باید همت کنیم و همگی وظیفه خود را به درستی ادا کنیم و این کار شدنی نیست مگر با همت و نگاه به درون کشور.