دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

قمری:04 صفر 1442

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : جمعه 29 ارديبهشت 1391     |     کد : 246

مراسم بزرگداشت میلاد باسعادت حضرت فاطﻤﺔ الزهرا(س) در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به  گزارش روابط عمومی دانشگاه  مراسم گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا(سلام الهب علیها) در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.
این مراسم که مورخه 23/2/91و به مناسبت میلاد حضرت فاطﻤﺔ زهرا و میلاد حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.کلیپ های مولودی خوانی  پخش  و حجت الاسلام دکتر نقدی سخنرانی نمود. وی در بخشی از سخنان خود با تبریک این روز خجسته میلاد آن بزرگوار را پر خیر و برکت و وجود آن بانوی گرامی را لازمه هستی و خلقت افرینش بعثت انبیاء و انزال کتب آسمانی دانستند وی با تاکید بر نقش مادران در تربیت فرزندان بهترین الگو در این زمینه را حضرت فاطمه زهرا(س) دانستند.
گفتنی است در پایان این مراسم هدایایی به رسم یادبود به دو همکار زحمت کش بانوی دانشگاه و مادر شهید محمد تقی خدادادی تقدیم شد.
این مراسم به همت کانون کوثر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار گردیده بود.

چاپ چاپ