سه شنبه 1 بهمن 1398 _ 26 جمادى الأولى 1441 _ 21 ژانویه 2020

میلادی:21 ژانویه 2020

تاریخ : چهارشنبه 20 شهريور 1398     |     کد : 2451

اعلام دوره های مهارتی نیمسال اول سال تحصیلی جدید
    اطلاعیه : یکی از سیاست‌های مهمی که در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با جدیت دنبال می‌شود «برنامه‌های مهارت‌افزایی دانشجویان» است. هدف از برگزاری دوره­های مهارت ­افزایی، توانمندسازی دانشجویان جهت کسب جایگاه‌های شغلی مناسب در جامعه، تریبت نیروی کارافرین و افزایش اشتغال پذیری دانش آموختگان دانشگاهی می باشد.
    در این راستا دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز با مشارکت دانشکده ها اقدام به برگزاری دوره های مهارت افزایی ویژه دانشجویان در دو دسته مهارتی های عمومی و تخصصی به شرح ذیل نموده است.

دروس مهارتی عمومی ارائه شده در نیمسال اول سال تحصیلی 98-99
    دروس مهارتی تخصصی ارائه شده در نیمسال اول سال تحصیلی98-99

دانشجویان عزیز می­توانند با مراجعه به سامانه مدیریت آموزشی دانشگاه (سما) نسبت به انتخاب دروس مهارتی مورد علاقه خود بدون احتساب در حداکثر واحدهای انتخابی  اقدام نمایند. در ضمن زمان و مکان ارائه دوره­های مهارتی در سامانه مدیریت آموزشی درج گردیده است.
    هر دانشجو در هر نیمسال تحصیلی مجاز به انتخاب حداکثر دو عنوان دوره مهارتی می­باشد.
      به دانشجویانی که موفق به گذراندن دوره­های مهارتی انتخابی شوند، گواهی پایان دوره اعطاء خواهد شد.
    نمرات کسب شده بدون دخالت در معدل کل، در کارنامه تحصیلی درج خواهد شد.
      معاونت
    پژوهش و فناوری  - مدیریت امور فناوری