دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

قمری:04 صفر 1442

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1391     |     کد : 244

ریاست محترم دانشگاه بــه مناسبت ایام خجسته زاد میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن با کارکنان زن دانشگاه دیدار کردند.

ریاست محترم دانشگاه بــه مناسبت ایام خجسته زاد میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)  و روز زن با کارکنان زن دانشگاه دیدار کردند. در این دیدار که روز دوشنبه مورخه 25/2/91 در محل تالار صائب تبریزی دانشکده ادبیات برگزاری شد آقای دکتر میرجلیل اکرمی رئیس دانشگاه طی سخنانی ضمن تبریک خجسته زاد روز حضرت فاطمه زهرا (س) این مناسبت­ها را باعث مرور برخی مسائل و ضروریات دانست که روزمره­گی زندگی اجتماعی و اداری فرصت آن را از انسان سلب می­نماید. ایشان با تفسیر حدیث شریف « الفاطمه بضعه منی » افزودند وجود مبارک حضرت رسول اکرم (ص) با این حدیث نقش حضرت فاطمه زهرا (س) را در عرصه­های سیاسی – اجتماعی، دینی و معرفتی همان نقش انبیاء در هدایت جامعه دانسته و اضافه کردند : ماموریتی که پیامبر اسلام (ص) از جانب خداوند متعال بر عهده داشتند دخت گرانقدر آن حضرت نیز ادامه دهنده همان ماموریت بودند.

وی افزودند: آن حضرت در زندگی کوتاه و بسیار ساده و غیرمتوقعانه و در خانه محقر خود انسانهایی تربیت کردند که علی­الابد نقش رهبری جوامع بشری و هدایتگر موحدین عالم را عهده­دار هستند و همچنان جانهای تشنه عدل و داد و برابری منتظر یکی از فرزندان همین بانوی بزرگوار است که با ظهور خود عالمی را از سرگشتگی و حیرانی نجات داده و سعادت را برای بشریت به ارمغان بیاورد . بنابراین زنان ما باید با الگوگیری از آن روح متعالی از وظیفه ذاتی خود که همان تربیت نسل کارآمد در جامعه از طریق آموزه­های دینی و اسلامی غافل نباشند.

دکتر اکرمی در بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری کردند کارکنان بانوی دانشگاه با شناخت عمیق از جایگاه خود، نقش مهم تربیتی خود را در دانشگاه نیز به نحو مطلوب و بهتر ایفاء نمایند.