سه شنبه 19 آذر 1398 _ 13 ربيع الثاني 1441 _ 10 دسامبر 2019

اطلاعیه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
                                   فراخوان جدید صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
                                    در راستای حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، پسادکتری و رساله دکتری

براساس نامۀ شمارۀ 7484/ص/98 مورخ 98/05/08 رییس محترم صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، در راستای حمایت متوازن از تحقیقات و کمک به تولید دانش و فناوری، سری جدید فراخوان‌های طرح‌های پژوهشی، پسادکتری و رسالۀ دکتری در سامانۀ صندوق فعال شده است (مطابق جدول شماره 2)
    دریافت و بررسی درخواست‌ها در قالب فراخوان از مزیت انسجام، قابلیت برنامه‌ریزی برای متقاضیان و امکان مقایسۀ عادلانه برای کارگروه‌های صندوق برخوردار خواهد بود.
    در بسته‌های حمایتی جدید، افزایش سقف حمایت از پروژۀ پسادکتری (مستقل و تفاهم‌نامه‌ای) تا میزان 80% حقوق استادیار پایه یک پیش‌بینی شده است (مبلغ کل سالانه 520 میلیون ریال برای مجری و 50 میلیون ریال بر سرپرست درنظر گرفته شده است) و امکان ثبت درخواست پسادکتری در ذیل کارگروه مربوطه از نیمه دوم مرداد ماه فراهم شده است.
    همچنین در ششمین فراخوان حمایت از رساله‌های دکتری، از تاریخ 98/05/01 لغایت 98/07/15 طبق آیین‌نامۀ منتشر شده در سایت صندوق به نشانی  WWW.insf.org  از پروپوزال‌های دانشجویان مقطع دکتری ثبت نام به عمل می‌آید.
    متقاضیان واجد شرایط طرح پسادکتری می‌توانند مدارک لازم را جهت بررسی اولیه تا تاریخ 98/07/31 از طریق ایمیل به آدرس  researchmgr@azaruniv.ac.ir  ارسال نمایند.

اطلاعیه  جذب پژوهشگر پسادکتری از طریق صندوق
    برنامۀ زمانی فراخوانها