يکشنبه 22 تير 1399 _ 21 ذو القعدة 1441 _ 12 ژوئیه 2020

قمری:21 ذو القعدة 1441

میلادی:12 ژوئیه 2020

تاریخ : پنجشنبه 3 مرداد 1398     |     کد : 2431

اردوی زیارتی مشهد مقدس در سال 98 به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و  همکاری کانون رضوی دانشگاه، برگزارشد.
  دکتر قربانیان، معاون فرهنگی واجتماعی که یکی از این کاروانها را همراهی کرده بود، در گفتگو با روابط عمومی با ذکر این مطلب گفت: اردوی زیارتی مشهد مقدس پس از طی مراحل مقدماتی، با برنامه ریزی و انجام هماهنگی های لازم توسط حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. این اردوی دانشجویی در قالب 3 کاروان مجزا به ظرفیت 231 نفر از دانشجویان دختر و پسر انجام شد.
قربانیان ادامه داد: این سفر معنوی با ثبت نام 580 نفر از دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه از طریق سامانه مدیریت فرهنگی، انتخاب نفرات بر اساس قرعه کشی، واریز هزینه و تهیه بلیط قطار، در تاریخ های ششم، نهم و دوازدهم تیرماه برگزار گردید. در طول اردو دانشجویان با حضور در حرم مطهر رضوی و زیارت امام هشتم از مراسمات و برنامه های متنوع  مذهبی، گردشگری و تفریحی در نظر گرفته شده بهره مندشدند.
معاون فرهنگی و اجتماعی در پایان اظهار نمود: در طول سفر، با هر یک از کاروان ها یکی از همکاران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حضور داشت و علاوه بر تبلیغ، پاسخگوی سوالات دینی دانشجویان بود.گفتنی است در پایان اردوهای مذکور، به منظور ارتقای مستمرخدمات، در ارتباط با سطح و کیفیت برگزاری اردو از دانشجویان نظر سنجی بعمل آمد.