شنبه 27 مهر 1398 _ 20 صفر 1441 _ 19 اکتبر 2019

قمری:20 صفر 1441

میلادی:19 اکتبر 2019

تاریخ : چهارشنبه 2 مرداد 1398     |     کد : 2430

گزارش نتایج مسابقات ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های منطقه 3 کشور در مصاحبه با مدیر تربیت بدنی دانشگاه:
    دکتر مهدی بشیری مدیر تربیت بدنی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه به نتایج مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه های منطقه 3 کشور پرداخت و گفت:
    این مسابقات با شرکت دانشگاههای منطقه 3 کشور از 15 لغایت 31 تیرماه 98 بمیزبانی دانشگاههای  تبریز و ارومیه برگزار شد. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان درقالب تیمهای پسران در رشته های دو ومیدانی، والیبال، فوتسال و تنیس روی میز و دختران دانشجو در رشته های دو ومیدانی، تیر اندازی و والیبال در این مسابقات حضور یافتند که مسابقات دختران بمیزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

بشیری نتایج حاصل از این مسابقات را بشرح زیر تشریح نمود:
      مسابقات دومیدانی دانشجویان دختر در 15 تیرماه انجام شد. تیم دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با 3 ورزشکار در این دوره از مسابقات حضور یافت که در نهایت به مقام سوم تیمی دست یافت و موفق به کسب سهمیه المپیاد شدند.

مقام های کسب شده مسابقات دومیدانی دانشجویان دختر : کسب مقام سوم تیمی / مقام اول دو 800متر توسط پریسا ادراکی /  مقام اول دو60 متر مانع توسط کوثر پورعباس / مقام پنجم دو 60 متر آزاد توسط کوثر پورعباس /  مقام دوم پرش طول توسط الهه امیری / مقام سوم دو 400متر توسط پریسا ادراکی / مقام سوم دو 800متر توسط الهه امیری / خانم رقیه محمدی بعنوان مربی تیم  مذکور فعالیت نمود.

مسابقات تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 3 کشور مورخ 27 الی 28 تیر 98 به میزبانی دانشگاه تبریز:

تیم دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با دو  ورزشکاردر این دوره از مسابقات حضور یافت که پس از شکست حریفان و در بازی نهایی با نتیجه بسیار نزدیک با تیم اول، به مقام دوم تیمی دست یافت و همچنین موفق به کسب سهمیه المپیاد شد.

مقام‌های کسب شده:
    * کسب مقام دوم تیمی
    * کسب مقام اول انفرادی توسط مهدی نیکوری و سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور
    * کسب مقام اول دوبل توسط مهدی نیکوری و فرهاد جودی و سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور
    سرپرست: آقای علی مشتقی زنوز

مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه 3 به میزبانی دانشگاه تبریز مورخ 19 لغایت 25 تیر ماه98
     تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه، پس از پشت سر گذاشتن حریفان خود، در بازی فینال مقابل تیم دانشگاه ارومیه ایستاد و پس از شکست تیم پرقدرت ارومیه، بر سکوی اول قرار گرفت و پس از چندین سال، موفق به کسب سهمیه المپیاد ورزش دانشجویی شد.
    اعضای تیم:
    1. معراج عزیزی
    2. رامین محمدپور
    3. محمد حسن پور
    4. رضا علیزاده
    5. فرزاد جعفری
    6. رضا پیری
    7. امیر عبدی زاده
    8. رحمان رسولی
    9. مجید خلیلی
    10. میلا جاوید
      مربی تیم: علی ربوی
      سرپرست تیم: علی مشتقی زنوز

مسابقات دوومیدانی دانشجویان پسردانشگاه های منطقه 3 کشور به میزبانی دانشگاه تبریز مورخ 29 و 30 تیر 98
    تیم دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با کمترین تعداد نفرات (4 نفر) در این دوره از مسابقات حضور یافت که در نهایت به مقام سوم تیمی دست یافت و موفق به کسب سهمیه المپیاد شدند.
    مقام‌های کسب شده:
    * کسب مقام سوم تیمی