جمعه 16 خرداد 1399 _ 13 شوال 1441 _ 5 ژوئن 2020

فراخوان پذیرش پژوهشگر پسادکتری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
نیمسال اول سال تحصیلی
1399- 1398
بدینوسیله به اطلاع دانش‌آموختگان محترم دورۀ دکتری تخصصی (Ph.D.) مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌رساند معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به منظور تقویت تخصص‌های مورد نیاز در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، ارتقای توان علمی و بالا بردن ظرفیت تحقیقاتی پژوهشگران، تولید علم و گسترش مرزهای دانش و فناوری و ایجاد ارتباط بین پژوهشگران و فناوران، در چارچوب دستورالعمل اجرایی دوره‌های تحقیقاتی پسادکتری دانشگاه، اقدام به پذیرش پژوهشگر زیر نظر اعضای هیأت علمی برجستۀ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، برای دوره‌های پسادکتری می‌نماید.
علاوه بر آن با توجه به تفاهم‌نامۀ منعقده فی‌مابین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، امکان بهره‌مندی از حمایت صندوق برای این دوره‌ها نیز میسر است.
 متقاضیان واجد شرایط، می‌توانند طبق فراخوان های پیوستی، مدارک لازم را تا تاریخ 98/5/31 از طریق ایمیل researchmgr@azaruniv.ac.ir ارسال نمایند.

از طریق عقد قرارداد با استاد پذیرش دهنده و پژوهشگر پسادکتری
دریافت فرمهای مربوطه :

از طریق تفاهم نامه منعقده فی مابین دانشگاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
دریافت فرمهای مربوطه :

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان