سه شنبه 26 شهريور 1398 _ 18 محرم 1441 _ 17 سپتامبر 2019

میلادی:17 سپتامبر 2019

تاریخ : چهارشنبه 12 تير 1398     |     کد : 2418

موسسه رتبه بندی بینالمللی تایمز اعلام کرد؛
    براساس رتبه بندی تایمز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دربین ۱۳ دانشگاه ایرانی با سابقه کمتر از ۵۰ سال قرارگرفت.
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی عجمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با اعلام این مطلب گفت: موسسه تایمز فهرست بهترین دانشگاه‌های جهان که دارای قدمت ۵۰ سال یا کمتر هستند را در این رتبه بندی منتشر کرده است.پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین المللی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می‌دهد. این رتبه بندی از ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بین المللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.جدول بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی همانند شاخص‌های رتبه بندی دانشگاه‌های جهان است، اما مقیاس شهرت به دلیل تراز سن دانشگاه تعدیل شده است در رتبه بندی ۲۰۱۹ تعداد ۳۵۱ دانشگاه بررسی شده‌اند این تعداد در سال ۲۰۱۸  به تعداد ۲۵۰ دانشگاه بود.
    عجمی در ارتباط با ده دانشگاه برتر جهان با سابقه کمتر از ۵۰ سال در رتبه بندی تایمز افزود:
    این دانشگاهها عبارتند از :
    1. دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ از هنگ کنگ
    ۲. دانشگاه École Polytechnique Fédérale de Lausanne از سوئیس
    ۳. دانشگاه فناوری نان یانگ از سنگاپور
    ۴. دانشگاه علوم پاریس و Lettres - دانشگاه تحقیقاتی PSL پاریس از فرانسه
    ۵. دانشگاه شهر هنگ کنگ از هنگ کنگ
    ۶: مؤسسه پیشرفته علم و صنعت (KAIST) از کره جنوبی
    ۷. دانشکده مطالعات پیشرفته Sant'Anna - پیزا از ایتالیا
    ۸. دانشگاه علم و صنعت Pohang (POSTECH) از کره جنوبی
    ۹. دانشگاه سوربن از فرانسه
    ۱۰. دانشگاه ماستریخت از هلند