دوشنبه 18 آذر 1398 _ 12 ربيع الثاني 1441 _ 9 دسامبر 2019

قمری:12 ربيع الثاني 1441

میلادی:9 دسامبر 2019

تاریخ : جمعه 24 خرداد 1398     |     کد : 2398

در جریان سفر وزیر علوم به تبریز صورت گرفت:
    دیدار و گفت و گوی دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه های استان آذربایجان شرقی
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست مشترک روسای دانشگاههای استان آذربایجان در روز  چهارشنبه22 خرداد با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  برگزار شد.
    در این جلسه، روسای دانشگاههای تبریز، شهید مدنی آذربایجان، علمی کاربردی، صنعتی سهند، هنر اسلامی تبریز، مسائل و راهکارهای مختلفی را پیرامون مشکلات موجود در دانشگاهها ارائه نمودند.
    دکترحسن ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز در بخشی از جلسه فوق طی سخنانی برضرورت توجه و اتخاذ تصمیم وزارت علوم برای اقدام هماهنگ همه دانشگاههای کشور در خصوص شهریه سنواتی دانشجویان  ( ترمهای مازاد بر مدت زمان مجاز مقطع تحصیلی ) تاکید نمود.
    تخصیص به موقع بودجه تعمیرات اساسی و خرید تجهیزات دانشگاه‌ها نکته مهم دیگری بود که توسط دکتر ولی زاده با وزیر مطرح شد. وی با اشاره به لزوم آمادگی کامل و همه جانبه دانشگاه برای ارائه خدمات مناسب به دانشجویان در آغاز سال تحصیلی در مهرماه، زمان مطلوب اختصاص و جذب کامل بودجه تعمیر و تجهیز دانشگاهها را حداکثر تا ابتدای  فصل تابستان عنوان نمود.