پنجشنبه 31 مرداد 1398 _ 21 ذو الحجة 1440 _ 22 اوت 2019

قمری:21 ذو الحجة 1440

میلادی:22 اوت 2019

تاریخ : پنجشنبه 23 خرداد 1398     |     کد : 2397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ اعضای شورا و هیات جذب اساتید دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز پنجشنبه ۲۳ خرداد ۹۸ با حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز دیدار کردند. در ابتدای این دیدار، دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان طی سخنانی با اشاره به عملکرد وتلاش دانشگاهیان این دانشگاه و همچنین رتبه مناسب داخلی و بین المللی اعلام شده توسط مراکز رتبه بندی دانشگاههای ایران و جهان، به تشریح اقدامات فرهنگی آموزشی و پژوهشی این دانشگاه در سالهای اخیر پرداخت.
    ولی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر این نکته که دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مولودانقلاب اسلامی است، گفت : توسعه علمی پژوهشی و مرزهای دانش، جزو ارکان بیانیه گام دوم انقلاب است به طوری که مقام معظم رهبری، این مقوله را وسیله عزت و اقتدار کشور می دانند لذا دانشگاهیان فرهیخته این دانشگاه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص نیل به گام دوم انقلاب اسلامی در حوزه علم و فناوری، از هیچ کوششی دریغ نخواهند ورزید.
     حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در این دیدار طی سخنانی با اشاره به این نکته که در عصر حاضر، کشوری قدرتمند و ممتاز است که علمش بالاتر از سایرین باشد، در عصر کنونی، داشتن قدرت علمی، یک برتری محسوب می‌شود. دشمنان ما در زمینه هایی که دارای پیشرفتهایی هستند نیز به لحاظ داشتن این پارامتر مهم می باشد. ما خدای بزرگ را شاکریم که به برکت انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت های شایانی در رشد و توسعه علمی کشور بودیم. دکتر آل هاشم با تأکید بر لزوم استمرار حرکت موفقیت آمیز مردم در مسیر انقلاب گفت شرط این امر آن است که در رفتار و عمل مسئولان و مردم شاهد تحول باشیم، ادامه حضور مردم در صحنه، مبارزه قاطع با مفسدان اقتصادی، ارتقای روحیه امیدواری به آینده کشور، تحول در نظام مدیریتی کشور و استفاده از جوانان، حفظ همبستگی و انسجام ملی و نهایتا اینکه همواره ارتباط قلبی با خدای مهربان را همواره حفظ کنیم.

آلبوم تصاویراعضای شورا و هیات جذب اساتید دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی دیدار کردند.

دیداربا دکتر آل هاشم