شنبه 16 آذر 1398 _ 10 ربيع الثاني 1441 _ 7 دسامبر 2019

میلادی:7 دسامبر 2019

تاریخ : شنبه 4 خرداد 1398     |     کد : 2376

برگزاری مراسم بزرگداشت سوم خرداد روز ملی مقاومت و پیروزی
    مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد، روز ملی مقاومت و پیروزی، به همت بسیج اساتید و کارمندی دانشگاه، و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و با حضور و سخنرانی فرمانده سپاه شهرستان آذرشهر برگزارشد.
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم، دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان درسخنان کوتاهی با تسلیت ایام شهادت حضرت علی علیه السلام و گرامیداشت روز حماسه و مقاومت امت اسلامی، با تأکید بر لزوم حفظ انسجام و اتحاد ملی در جامعه، گفت: خرمشهر عزیز وقتی مورد تعرض متجاوزان به خاک این کشور قرار گرفت، این مشکل به یک مشکل همگانی تبدیل شد، لذا اتحاد ستودنی مردمی و انسجام عظیم ملی شکل گرفت و نهایتا با اراده آهنین مردم و حماسه آفرینی شهدا و ایثارگران عزیز، خرمشهر قهرمان به آغوش کشور بازگشت.
    وی ادامه داد: بازپس گیری این نقطه استراتژیک در دنیا به عنوان سمبلی از مقاومت و ایثار و نمادی برای پیروزی ملت مسلمان ایران شد.
    ولی زاده در ادامه افزود: ما در عصر کنونی به فرموده مقام معظم رهبری، باید خرمشهر های دیگرمان را نیز به درستی بشناسیم و همانند دوران دفاع مقدس باهمبستگی و اتحادی شایسته ایران اسلامی، یک به یک بر مشکلات فائق شویم.
    در این مراسم سرهنگ پورزینال فرمانده سپاه آذرشهر، طی سخنانی به ذکر حماسه و مقاومت مردم شهرهای خرمشهر و دزفول در طول دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: درجنگی نابرابر، مردم شهر کوچکی مانند دزفول مقاومت همه جانبه کردند و با تحمل اصابت صدها موشک و هزاران گلوله توپ مقاومت و ایثار وصف ناشدنی را به نمایش گذاشت.
    وی ادامه داد: در ابلاغ گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری بر محور بودن جوانان تاکید ویژه‌ای شده است و ایشان می‌فرمایند برای ساختن آینده ای پر فروغ و بهتر باید گذشته را خوب بشناسیم، جوانان باید بدانندکه سه مقطع زمانی عاشورای حسینی، انقلاب اسلامی و تمدن سازی سه محور اصلی هستندکه گذشته، حال، و آینده کشور را می سازند.
    وی در بخش دیگری از سخنان خود، به تهدیدات آمریکا نیز اشاره نمود و گفت: آمریکا در سراشیبی سقوط قرار گرفته است و همانطوری که مقام معظم رهبری فرمودند صدای شکسته شدن استخوان های نظام لیبرالیسم به گوشمان می رسد.
    سرهنگ پورزینال در پایان گفت: حماسه بزرگ آزادسازی خرمشهر و پیروزی کشور عزیزمان در هشت سال دفاع مقدس برگرفته از آموزه‌های عاشورای حسینی و شهدای عزیزمان بود و امیدواریم به پشتوانه این ذخیره عظیم ضمن فائق آمدن بر مشکلات، در افزایش و تقویت اقتدار ملی کشورمان، سهم خود را ادا کنیم .