سه شنبه 4 تير 1398 _ 22 شوال 1440 _ 25 ژوئن 2019

قمری:22 شوال 1440

میلادی:25 ژوئن 2019

تاریخ : سه شنبه 31 ارديبهشت 1398     |     کد : 2372

پایگاه بین المللی رتبه بندی تایمز اعلام نمود:
    براساس اعلام پایگاه بین المللی رتبه بندی تایمز رتبه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در آسیا درمحدوده رتبه 300-251 قرار دارد.
    براساس اعلام پایگاه بین المللی رتبه بندی تایمز رتبه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در آسیا درمحدوده 300-251 قرار دارد. دکتر علی عجمی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه، در گفتگو با روابط عمومی، با اعلام این مطلب در تشریح روند رتبه بندی فوق گفت:  پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در کنار رتبه بندی های بین المللی دانشگاهها در سطح جهان، از سال 2013 میلادی رتبه بندی دانشگاه های آسیایی را نیز انجام می دهد.
    دکتر عجمی افزود: در سال  2019 بیست ونه دانشگاه از کشور جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی بین المللی تایمز حضور داشتند که دانشگاه شهید مدنی آذربایجان رتبه 12 در بین 29 دانشگاه ایرانی و رتبه 800-1000  جهانی را به خود اختصای داده  و در حوزه های موضوعی Physical Science و Engineering & Technology  موفق به کسب رتبه 601-800  شده است.
    براساس گزارش اخیر پایگاه رتبه بندی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاههای آسیا، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سایه تلاش و همت اساتید، دانشجویان و کارکنان خود توانسته است رتبه 300-251 را در بین دانشگاههای آسیا کسب نماید.
    عجمی شاخصهای مورد ارزیابی در رتبه بندی تایمز را بشرح زیر تشریح کرد:
      آموزش
      شهرت دانشگاه: در ارتباط با شهرت دانشگاه از صاحب نظران حوزه‌های مختلف موضوعی نظرسنجی می‌شود.
    نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو
    نسبت دانشجویان دکتری به دانشجویان کارشناسی
    نسبت فارغ التحصیلان دکتری به اعضای هیئت علمی
    درآمد دانشگاه از آموزش
    پژوهش
    شهرت پژوهشی دانشگاه: شهرت پژوهشی دانشگاه از طریق نظرسنجی از صاحب‌نظران به دست می‌آید
    بهره‌وری پژوهشی: تعداد مقالات منتشر شده توسط دانشگاه براساس گزارش پایگاه استنادی اسکوپوس
    درآمد پژوهشی: درآمد پژوهشی دانشگاه با ازای هر عضو هیئت علمی
    استنادات: تعداد استنادهایی که مقالات دانشگاه در پایگاه استنادی اسکوپوس دریافت کرده است.
    وجهه بین‌المللی
    نسبت دانشجویان بین المللی به دانشجویان داخلی
    نسبت اعضای هیئت علمی بین المللی به اعضای هیئت علمی داخلی
    همکاری بین‌المللی: تعداد مقالاتی که با مشارکت پژوهشگران سایر کشورها نوشته شده است.
    درآمد صنعتی
    این شاخص از طریق نسبت درآمد حاصل از صنعت دانشگاه به تعداد اعضای هیئت علمی محاسبه می‌شود.

تعداد دانشگاه­های ایران در رتبه بندی تایمز: