چهارشنبه 30 مرداد 1398 _ 20 ذو الحجة 1440 _ 21 اوت 2019

میلادی:21 اوت 2019

تاریخ : سه شنبه 31 ارديبهشت 1398     |     کد : 2371

پنجمین دوره مسابقات کشوری دیوارخاک مسلح
    کسب عنوان هفتم دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در پنجمین دوره مسابقات ملی دیوار خاک مسلح توسط دانشجویان عضو انجمن علمی عمران دانشگاه
     پنجمین دوره مسابقات یکروزه ملی دیوار خاک مسلح به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ 13 اردیبهشت ماه سال 1398 در شرایطی به کار خود پایان داد که استقبال تیم های شرکت کننده در این مسابقات نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشت.
    دکتر امیرحسن رضائی فرعی، عضو هیات علمی گروه عمران- ژئوتکنیک دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و سرپرست تیم اعزامی به مسابقات فوق در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه، درباره اهداف برگزاری ونحوه شرکت دراین مسابقات گفت: طراحی دیواره های مسلح  و بهینه سازی آنها، هدف اصلی مسابقات بود. ما در قالب تیمی از دانشجویان عضو انجمن علمی عمران باعنوان سبلان از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در این مسابقات حضور داشتیم. در مجموع تعداد 64 تیم از دانشگاه های سراسر کشور در این رقابتها حضور داشتند. تیم سبلان از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در رقابتی تنگاتنگ و با امتیازی بسیار نزدیک به تیمهای بالاتر با کسب عنوان هفتم کار خود را در این رقابت به پایان رسانید.

دکتر رضائی فرعی در ادامه با اشاره بر سطح برگزاری مسابقات گفت: سطح برگزاری و کیفیت تیم های شرکت کننده در این دوره نسبت به دوره های پیشین افزایش چشمگیری داشت.  خدای بزرگ را شاکریم که تیم دانشگاه توانست بالاتر از 57 تیم دیگر از دانشگاه های برتر کشور از جمله دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امام علی (ع)، دانشگاه اصفهان، دانشگاه تربیت مدرس و ... عنوان هفتمی این رقابت ها را به خود اختصاص دهد.
    دکتر رضائی فرعی در پایان ضمن تقدیر ازحمایتهای معاونت فرهنگی و اجتماعی در اعزام تیم دانشگاه، از مساعدت شایسته دکتر هاشمی رئیس دانشکده فنی و مهندسی و پشتیبانی همه جانبه اساتید گروه عمران - زئوتکنیک دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.
    گفتنی است در پایان این مسابقات، نمایندگان استان گیلان توانستند رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دهند.
     اعضای تیم شایسته دانشجویان عضو انجمن علمی عمران دانشگاه با عنوان "سبلان" اعزامی به مسابقات ملی دیوار خاک مسلح
    •      دکتر امیرحسن رضائی فرعی ( سرپرست تیم ) عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
    •      رامین فرشــته  پور ( سرگروه تیم )
    •      حامد گل محمــــدی