دوشنبه 18 آذر 1398 _ 12 ربيع الثاني 1441 _ 9 دسامبر 2019

تاریخ : دوشنبه 30 ارديبهشت 1398     |     کد : 2366

فراخوان انتخاب اعضای حقیقی کمیسیون های تخصصی شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه
    بدینوسیله به استحضار اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می رساند:
    شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۳ با هدف ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در سیاست‌گذاری کلان اجرایی در حوزه علوم تحقیقات و فناوری در کشور تشکیل شده و به موجب قانون، مصوبه های آن پس از ابلاغ ریاست محترم جمهور، برای کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور لازم الاجراست. شورای عالی عتف، وظایف متعددی همچون: سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی کلان حمایت و تامین منابع حوزه های علوم، تحقیقات و فناوری و پایش و ارزیابی را به عهده دارد. این شورا متشکل از ۹ کمیسیون تخصصی است که هر یک دارای اعضای حقوقی و حقیقی می باشد و برای دوره‌ای چهار ساله طی فرایند مشخص، انتخاب و در حوزه‌های تخصصی مربوطه به ارائه مشاوره های تخصصی می پردازند.
    در همین راستا در دبیرخانه شورای عالی عتف به منظور ارتقای کیفی، ترمیم و انتخاب اعضای جدید کمیسیون های تخصصی خود اقدام به فراخوان از مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان جهت جذب صاحب نظرانی که واجد شرایط زیر هستند نموده است:
    آشنا با ساختار دولت، مجلس، دستگاه های اجرایی و فرایندهای کاری آنها
    دارای سابقه فعالیت اجرایی و حرفه‌ای در حوزه پژوهش و فناوری
    آشنایی با ساختار سیاستگذاری حوزه پژوهش و فناوری در کشور
    دارای رتبه دانشیار و بالاتر از از نظر علمی
    علاقمند به عضویت در کمیسیون های تخصصی شورا
    مطابق با شیوه نامه نحوه فراخوان و انتخاب اعضای حقیقی کمیسیون های تخصصی شورا، واجدین شرایط، برای پیشنهاد از سوی مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان می توانند در نسبت به ثبت نام در سامانه مربوطه اقدام نمایند.

سامانه در خواست عضویت :
       www.atf.gov.ir