جمعه 29 شهريور 1398 _ 21 محرم 1441 _ 20 سپتامبر 2019

میلادی:20 سپتامبر 2019

تاریخ : جمعه 27 ارديبهشت 1398     |     کد : 2362

مصاحبه با دکتر قربانیان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
    بررسی رئوس برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سال ۹۸ در مصاحبه با دکتر بهلول قربانیان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

دکتر قربانیان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه یکی از محورهای اصلی وظایف و رسالت های حوزه معاونت فرهنگی در دانشگاه ها را اجرای سیاستهای راهبردی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان نمود.
    دکتر قربانیان افزود: ما در سال ۹۸ شاهد برگزاری انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهیم بود، لذا لازمست شرایطی فراهم کنیم تا تشکلهای مختلف دانشجویی با گرایش های سیاسی گوناگون بتوانند مسائل مختلف مربوط به این امر را توسط سخنرانان مطرح نمایند.
    دکتر قربانیان، برگزاری سومین دوره جشنواره نشریات شهدای دانشجو در منطقه ۳ دانشگاههای کشور را از رویدادهای مهم فرهنگی در استان برشمرد که در تابستان ۹۸ برگزار خواهد شد.
    وی در تشریح سایر بر نامه های مختلف مربوط به این معاونت گفت: اعزام دانشجویان عزیز به عتبات عالیات ( کربلا،مشهد مقدس، قم و جمکران)، اردوی پرفضیلت راهیان نور، برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم، اجرای ویژه مراسم سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه، برگزاری نشست‌ها، کرسیهای آزاد اندیشی، سخنرانی های متنوع فرهنگی واجرای دههابرنامه متنوع دیگر..... را از برنامه‌های مختلف فرهنگی علمی سال ۹۸عنوان کرد که توسط تشکل‌های سه‌گانه،کانونها و انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه انجام خواهد شد.
    دکتر قربانیان ضمن اعلام حمایت از فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه گفت: این دانشگاه دارای ۳۰ انجمن علمی دانشجویی فعال می باشد با توجه به اینکه اخیرا انتخابات اعضای شورای مرکزی برگزار شده است، به محض انتخاب دبیران انجمنها و دبیر کل انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، امور مربوطه را با جدیت بیشتری دنبال خواهیم کرد.
    معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با بیان اینکه انجمنهای علمی موتور محرک علمی بین دانشجویان میباشند، از راه‌اندازی موزه مجازی، ویژه نمایش فعالیت های علمی - دانشجویی دانشگاه تا آخر آبان ماه سالجاری، تدوین آئین نامه حمایت از فعالیتهای علمی دانشجویی و انجام کارگاههای آموزشی خبر داد و خواستار مشارکت فعالانه عموم دانشجویان در برگزاری برنامه های متنوع انجمن های علمی - دانشجویی و کانون ها شد و حمایت از برگزاری جشنواره داخلی" حرکت "دانشگاه وهمچنین جشنواره ملی حرکت،جشنواره فناوریهای پیشرفته ربع رشیدی، مسابقات کمیکار، جشنواره رویش و جشنواره شتاب و...از برنامه های اجرایی ومهم این معاونت برشمرد.
    وی در ادامه به فعالیتهای کانونها و اهم برنامه های پیش بینی شده در سالجاری نیز اشاره کرد و گفت: ما تعداد ۲۰ کانون دانشجویی فعال داریم که در حوزه های مختلف فعال هستند مثلا کانون تازه تاسیس پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در این اندک مدت زمان تاسیس خود؛ برنامه های مفید و تاثیرگذاری را مانند برپایی نمایشگاه، همکاری با پلیس فتا، و فعالیتهای آموزشی داشته است.
    قربانیان به فعالیت وانتشار ۵۰ نشریه از ۸۰ نشریه مجوزدار در دانشگاه اشاره نمود واز تجهیز خانه نشریات، شرکت در نمایشگاهها و جشنواره ها، گسترش انتشار نشریات بطور الکترونیکی و اجرای طرح ارزیابی و رتبه بندی نشریات دانشگاهی را از برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی در حوزه نشریات دانشگاه عنوان کرد.

دکتر قربانیان در پایان این مصاحبه ضمن تقدیراز حمایتهای ریاست و معاونین دانشگاه در انجام بهینه و ارتقاء کیفی برنامه های فرهنگی، از همت، تلاش وافر و بی وقفه همه کارکنان و کارشناسان فعال حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تقدیر و تشکر نمود.