دوشنبه 31 تير 1398 _ 19 ذو القعدة 1440 _ 22 ژوئیه 2019

قمری:19 ذو القعدة 1440

میلادی:22 ژوئیه 2019

تاریخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398     |     کد : 2350

هفتمین جشنواره بین‌المللی شعر غدیر در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸به همت بنیاد بین‌المللی غدیر و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، جامعه المصطفی العالمیه، دانشگاه تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه علامه طباطبایی، وزارت علوم ،
    تحقیقات و قناوری ،و دانشگاه پیام نور ، کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ، دانشگاه الزهرا (س) ، دانشگاه دفاع ملی و ...برگزار می‌شود.
    « فضائل امیرالمومنین علیهم السلام » «حماسۀ غدیر، امامت و ولایت، غدیر و پاسداری از حریم اهل بیت علیهم‌السلام، غدیر و وحدت جهان اسلام و غدیر و نهج‌البلاغه» محورها و موضوعات این دوره از جشنواره محسوب می‌شوند.
    قرار است آثار برگزیدۀ این دوره جشنواره همچون سال‌های قبل به صورت کتاب مستقل شعر چاپ و در دسترس علاقمندان قرار می‌‌گیرد. علاقه‌مندان می‌توانند تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی تهران، بزرگراه شهید صدر، خیابان شهید بازدار یا کامرانیۀ شمالی، نبش کوچه ناهید، پلاک ۱۸ و یا به آدرس سایت Www.Alghadirfestival.ir ارسال کنند.

آیین اختتامیه و تجلیل از شعرای برتر این دوره از جشنواره نیز نیمه ی اول اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد. در ششمین دورۀ برگزاری این جشنواره، بیش از ۶۰۰ شاعر داخلی و ۱۷۳ شاعر خارجی از ۲۹ ملیت جهان و به ۱۴ زبان دنیا شرکت کردند که در اختتامیه این مراسم از ۱۸ شاعر برگزیده خارجی و 18 شاعر برگزیده داخلی با حضور شخصیت‌های فرهنگی و ادبی کشور تجلیل و تقدیر شد.