دوشنبه 31 تير 1398 _ 19 ذو القعدة 1440 _ 22 ژوئیه 2019

میلادی:22 ژوئیه 2019

تاریخ : دوشنبه 16 ارديبهشت 1398     |     کد : 2349

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه
    برگزاری کارگاه " جست و جو در منابع اطلاعاتی، پروپوزال نویسی و دفاع از پروپوزال "

اطلاعیه
     در راستای ارتقای علمی و مهارت افزایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی،  کارگاه " جست و جو در منابع اطلاعاتی، پروپوزال نویسی و دفاع از پروپوزال " برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار خواهد شد.
     با توجه به الزامی بودن شرکت در این کارگاه برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری طبق مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دانشجویان محترم می‌توانند با مراجعه به سایت  Pcms.azaruniv.ac.ir در کارگاه مربوطه به صورت رایگان ثبت نام و طبق جدول زمانبندی ذیل شرکت نمایند. لازم به ذکر است که برای شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد و ارائه آن جهت تصویب پروپوزال دانشجویان ورودی 97 به بعد الزامی می‌باشد.
    ==================

اطلاعیه شماره 2  گروه بندی و اسامی گروهها
    به اطلاع دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی (دانشکده های کشاورزی، علوم پایه، ادبیات و علوم انسانی و علوم تربیتی و روانشناسی و الهیات و معارف اسلامی) می رساند: با توجه به تعداد زیاد ثبت نام کنندگان در کارگاه "جست و جو در منابع اطلاعاتی، پروپوزال نویسی و دفاع از پروپوزال" و با عنایت به اینکه تعداد ثبت نام کنندگان در کارگاه بیش از ظرفیت سالن سمینار می باشد، بنابراین نطر به  تکمیل ظرفیت سالن سمینار، کارگاه در دو گروه به شرح برنامه زیر در روزهای مذکور برگزار خواهد شد. لیست دانشجویان در گروههای اول و دوم  از طریق ایمیل ارسال شد .

لطفا برای مشاهده گروه بندی خود به فایل های Excell زیر مراجعه کنید.
    فایل شماره 1                      فایل شماره 2

معاونت پژوهش و فناوری  دانشگاه شهید مدنی آذربایجان