دوشنبه 31 تير 1398 _ 19 ذو القعدة 1440 _ 22 ژوئیه 2019

میلادی:22 ژوئیه 2019

تاریخ : جمعه 13 ارديبهشت 1398     |     کد : 2345

راه اندازی سیستم جامع آموزش کارکنان دانشگاه
     در راستای تحقق اسناد بالادستی به ویژه بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری و نیز عینیت بخشیدن به اهداف راهبردی وزارت عتف و دانشگاه، به منظور تسهیل و تسریع در انجام امور آموزشی و تحول اداری، "سیستم جامع آموزش کارکنان دانشگاه" راه اندازی شد.
    دکتر محسن فلاح مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه، با اعلام این مطلب، در تشریح خبر فوق گفت: این سیستم با هدف ایجاد محیطی تعاملی و پویا میان کارکنان دانشگاه و واحد تحول اداری و آموزش کارکنان، برای ارتقای اثربخشی آموزش کارکنان راه اندازی شده است.

این سیستم که حاوی بسته های نرم افزاری با عناوین نرم افزار مدیریت آموزش، سامانه فراگیر آموزش و یادگیری الکترونیکی می باشد با هدف تعالی حرفه ای، شغلی و عمومی مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان تهیه شده است.
    فلاح در ادامه افزود: از این سیستم جامع آموزشی در جهت تسهیل و نیل به اهداف زیرمی توان بهره برد:
    • نیاز سنجی دوره های آموزشی مورد نیاز توسط مدیران پایه و میانی /
    • مشاهده شناسنامه آموزشی شامل استاندارد آموزشی، نیازهای آموزشی، کلاسهای آموزشی و سوابق آموزشی هر فرد/
    • امکان درخواست دوره، یا دانش و مهارت های مورد نیاز توسط کارکنان /
    • برگزاری کلاسها به بصورت محتوای الکترونیکی، بهره گیری از فیلمهای آموزشی آپارات و غیره/
    • امکان ارزیابی اثر بخشی دوره ها از دید فراگیر و محیط کار/
    • امکان مشاهده اخبار و اطلاعیه ها/
    • امکان مشاهده تقویم آموزشی و رزرو و ثبت نام در کلاس های آموزشی /
    • قابلیت اعلام آمادگی جهت تدریس دوره های پیشنهادی/
    • برگزاری امتحانات به صورت آنلاین و آفلاین /
    • امکان راه اندازی کتابخانه الکترونیکی/
    • امکان ارسال و دریافت پیام در بین فراگیران دوره و ... /
    لازم به توضیح است امکان همکاری برای اساتید و کارکنان محترم دانشگاه برای تهیه محتوا و فیلم­های آموزشی به منظور بارگذاری در این سامانه جهت استفاده دیگر فراگیران با هماهنگی مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات فراهم می­باشد.
    همچنین  تمامی همکاران می توانند از طریق لینکهای پیش بینی شده در صفحه اصلی دانشگاه که راهنمای تکمیلی آن به شرح زیر می باشد به این سامانه مراجعه نمایند.
    دریافت فایل راهنمای تصویری استفاده از سیستم جامع آموزش کارکنان :