چهارشنبه 1 خرداد 1398 _ 17 رمضان 1440 _ 22 مه 2019

میلادی:22 مه 2019

تاریخ : پنجشنبه 12 ارديبهشت 1398     |     کد : 2343

برگزاری سمینارعلمی - دانشجویی شیمی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
    اولین سمینار دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه شیمی در تاریخ 8 اردیبهشت ماه در دانشکده علوم پایه با ارائه 64 پوستر برگزارشد.

دکتر عباس متین، مدیر گروه شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با روابط عمومی در باره اهداف برگزاری سمینار فوق گفت: به منظور ایجاد نشاط علمی و گسترش تعاملات علمی بین گروه های تحقیقاتی مختلف در گروه شیمی، سمیناردانشجویان تحصیلات تکمیلی این گروه، دو بار در سال برگزار میشود. دراین رویدادعلمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، سمینارهای خود را که در طول ترم بصورت سخنرانی ارائه کرده بودند، بصورت پوستر در معرض توجه همه دانشجویان، اساتید و بازدیدکنندگان قرارداده و به تشریح موضوع پوسترهای  مربوطه پرداختند.
    متین افزود: این سمینار با استقبال خوب اساتید و دانشجویان شیمی، در تاریخ 8 اردیبهشت ماه در بلوک C دانشکده علوم پایه با ارائه 64 پوستر برگزار شد.
    در پایان ارائه پوسترها سخنرانی سرکار خانم دکتر مشتقی استاد شیمی آلی گروه شیمی تحت عنوان "Nanodiamonds ,  diamondoids" با استقبال اساتید و دانشجویان برگزار شد.
    مدیر گروه شیمی در ادامه گفت:  پوسترهای ارائه شده در این گردهمایی توسط تعدادی از اساتید بعنوان داور ارزیابی شد که به پوسترهای برتر در گرایش های مختلف هدایایی از طرف اساتید اهداشد.
    دکتر متین پوسترهای برتر این سمیناردانشجویی را بشرح زیر اعلام نمود:
    پوستر برتر گرایش شیمی آلی:سعید رفیع خواه
    پوستر برتر گرایش شیمی معدنی: سعیده باقری