دوشنبه 12 خرداد 1399 _ 09 شوال 1441 _ 1 ژوئن 2020

میلادی:1 ژوئن 2020

تاریخ : چهارشنبه 21 فروردين 1398     |     کد : 2319

دیدار رئیس دانشگاه با کارکنان بخش حفاظت فیزیکی دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دیدار دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با کارکنان بخش حفاظت فیزیکی این دانشگاه با حضورنیروهای پرتلاش حفاظت فیزیکی، در روز چهارشنبه 21 فروردین و در سالن علامه جعفری برگزارشد.
در ابتدای  این نشست، دکتر احمدی، مدیر حراست دانشگاه، گزارشی اجمالی از اقدامات انجام شده این مدیریت در طول سال گذشته را ارائه کرد.
احمدی، اصلاح ساختار نیرو، ارتقای تجهیزات امنیتی بخشهایی از دانشگاه را از مهمترین اقدامات مدیریت حراست دانست.
دکتر ولی زاده، طی سخنانی در این جلسه، با تقدیر از زحمات فراوان نیروهای پرتلاش حفاظت فیزیکی دانشگاه به  نقش مهم و تاثیرگذار این قشر در رشد و پویایی دانشگاه اشاره کرد و گفت: سعه صدر و صبوری، گشاده رویی در انجام امورات و ایفای نقش موثر در ارتقای ضریب امنیت خاطر دانشگاهیان، از شاخصه های مهم نیروهای فعال شاغل در این بخش میباشد.
گفتنی است در جلسه فوق، تعدادی از همکاران به ذکر دیدگاهها و ارائه پیشنهادات خود در زمینه تعدادی از مشکلات پرداختند.
درپایان این مراسم که با روز جانباز نیز تقارن داشت، با اهدای لوح سپاس از آقای رحیم علیزاده، جانباز شاغل در این بخش تقدیر بعمل آمد.