پنجشنبه 15 خرداد 1399 _ 12 شوال 1441 _ 4 ژوئن 2020

قمری:12 شوال 1441

میلادی:4 ژوئن 2020

تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1397     |     کد : 2298

طرح کافه کتاب در رستوران میزبان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسم افتتاح این کافه کتاب که مدیرکل امور دانشجویی، رئیس کتابخانه مرکزی، جمعی از مسولان دانشگاه، و دانشجویان حضور داشتند، دکتر کریمی معاون دانشجویی دانشگاه طی سخنانی با بیان اینکه کتاب میراثی ماندگار، پدیده ای باشکوه و عنصری رشد آفرین در زندگی بشر است، گفت: در جهت تقویت فرهنگ کتاب خوانی باید گامهای اساسی برداشته شود لذا ما در دانشگاه از طرح های رفاهی - فرهنگی که به تحرک و پویایی بیشتر دانشجویان کمک می کند، حمایت می کنیم.
در این مراسم، دکتر فلاح مدیر کل امور دانشجویی، گفت: در ادامه توسعه طرح های رفاهی و کارآفرینی برای دانشجویان، از هر فرصتی برای توسعه فرهنگی بویژه کتابخوانی استفاده می نماییم. وی با تشکر از مساعدت های مدیریت فنی دانشگاه در به ثمر رسیدن پروژه های امور دانشجویی افزود: امیدوارم این حرکت، آغازی، برای استمرار انجام چنین اموراتی در دانشگاه باشد.
به گفته مدیر کل امور دانشجویی، تمام طراحی، ساخت و اجرای دکوراسیون کافه کتاب میزبان به همت تعدادی از دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان انجام شده و مدیریت آن نیز توسط آقایان سهل علیلو و آقابالازاده از دانشجویان رشته مهندسی مکانیک و آقای ملکی مدیریت رستوران میزبان انجام می پذیرد.