چهارشنبه 29 اسفند 1397 _ 13 رجب 1440 _ 20 مارس 2019

قمری:13 رجب 1440

میلادی:20 مارس 2019

تاریخ : پنجشنبه 9 اسفند 1397     |     کد : 2293

سومین همایش ملی  علوم کاربردی ورزش و تندرستی بمیزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار خواهد شد.

سومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرسی با هدف ارائه آخرین دستاوردها در زمیه علوم کاربردی ورزش و تندرستی با سخنان دکتر حسن ولی زاده رئیس این دانشگاه آغاز بکار نمود .
    به گزارش روابط عمومی  دانشگاه، دکتر ولی زاده ضمن اشاره به ارتقای شایسته این دانشگاه در شاخص های ملی و بین المللی، گفت : هرچند که کشور ما در بحث "شتاب رشد علم" رتبه اول منطقه ای را داراست اما باید قبول کنیم که در کاربست علم و کاربردی نمودن آن برای حل مسائل جامعه، با مشکلات اساسی روبرو هستیم و خدا را شکر میکنیم که در مسیر حل این مشکل تلاش می کنیم.
    ولی زاده در ادامه گفت: ما میتوانیم بسیاری از مشکلات و چالشهای مختلف اقتصادی ، سیاسی، فرهنگی و ...  را با دانشگاه حل کنیم ودر این راستا، برگزاری سومین همایش علوم کاربردی ورزش و تندرستی نیز میتواند به پشتوانه اساتید و دانشمندان، پژوهشگران فرهیخته این رشته، نقش موثری در جهت حل مشکلات" امورسلامت " داشته باشد.
    دکتر یاوری دبیر علمی  این همایش در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه در ارتباط با محورهای برگزاری همایش گفت:  محورهای این همایش فیزیولوژی و تغذیه ورزشی، رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی، بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزشی، آسیبب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی و مدیریت، اقتصاد، جامعه شناسی، ارتباطات و گردشگری ورزشی هستند که در قالب  135 مقاله مرکب از 110 پوستر و 25 سخنرانی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.
    وی ادامه داد: در کنار این همایش کارگاه های آموزشی با موضوع تغذیه در دوران آماده‌سازی و مسابقات ورزشی، روش تحقیق کیفی (پدیدارشناسی) در حوزه علوم ورزشی و توانمندسازی کارکنان در سازمان های ورزشی برگزار می شود.
    وی اظهار امیداوری کرد: از نتایج همایش در راستای افزایش سلامت افراد جامعه و داشتن جامعه ای سالم استفاده شود.

دریافت فایل مصاحبه با دبیر اجرایی همایش : دکتر بهروز قربان زاده

دریافت فایل مصاحبه با دبیر علمی همایش : دکتر یوسف یاوری

آلبوم تصاویرسومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی بمیزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز بکار کرد

همایش ورزش و تندرستی