دوشنبه 30 ارديبهشت 1398 _ 15 رمضان 1440 _ 20 مه 2019

قمری:15 رمضان 1440

میلادی:20 مه 2019

تاریخ : دوشنبه 29 بهمن 1397     |     کد : 2280

همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی ، فاز2 تصفیه خانه پیشرفته دانشگاه، افتتاح شد.
    فاز 2 تصفیه خانه پیشرفته دانشگاه با حضور  دکتر اسماعیلی مدیر کل طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
      مورد بهره برداری قرارگرفت
    .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، فاز 2 تصفیه خانه پیشرفته دانشگاه با حضور دکتر اسماعیلی، مدیر کل طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مورد بهره برداری قرارگرفت.
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیلی تصفیه خانه  فاضلاب پیشرفته این دانشگاه را از طرحـهای موفق در دانشگاههای کشورنامید و گفت: وجود تصفیه خانه هایی پیشرفته نظیر همیمن پروژه که امروز شاهد افتتاح آن بودیم از 2 منظر اهمیت ویژه ای دارد، از نظرصرفه جویی در انرژی و هم از نظر کنترل آلودگیهای زیست محیطی .
    اسماعیلی پیشرفت طرحهای  عمرانی این دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و اظهار امیدواری نمود تا به همت وزارت علوم و دانشگاه شاهد تکمیل پروژه بزرگ تصفیه فاضلاب و تعدادی دیگر از طرحهای عمرانی این دانشگاه باشیم.
    گفتنی است مدیر کل طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همراهی کارشناسان مدیریت و برنامه ریزی کشور، دکتر ولی زاده رئیس دانشگاه، معاون اداری مالی و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه از تعدادی از پروژه های عمرانی این دانشگاه بازدید کرد.
    دکتر ذوالفقار رضوانی معاون اداری و مالی  دانشگاه  شهید مدنی آذربایجان نیز در گفتگو با روابط عمومی در ارتباط با مشخصات این پروژه گفت : این تصفیه خانه به متراژ 3000 متر مربع و با دبی 1200 متر مکعب در شبانه روز فاضلاب دانشگاه را تصفیه می کند .

در این روش، فاضلاب کلیه ساختمانهای رفاهی ، آموزشی و خدماتی از طریق جمع آوری شبکه فاضلاب توسط  389 منهول جمع آوری شده و از طریق شتاب ثقلی به تصفیه خانه دانشگاه انتقال می یابد .
    وی افزود : فاز اول این تصفیه خانه در بهمن ماه 1394 با دبی 400 متر مکعب آغاز به کار کرد و فاز دوم آن با 200 متر مکعب از نوع روش لجن فعال به بهره برداری رسید .
    رضوانی درپایان افزود:  با افتتاح این طرح روزانه ششصد متر مکعب فاضلاب دانشگاه تصفیه شده و آب تصفیه شده از طریق لوله گذاری به استخر اردوگاه منتقل و هر 4 ساعت یکبار به فضای سبز و غیر مثمر جهت آبیاری انتقال داده می شود .

مصاحبه دکتر اسماعیلی با روابط عمومی دانشگاه :