چهارشنبه 2 مهر 1399 _ 06 صفر 1442 _ 23 سپتامبر 2020

قمری:06 صفر 1442

میلادی:23 سپتامبر 2020

تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1391     |     کد : 227

دو لاله بی نام ونشان،میهمان ویژه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان همزمان با ایام شهادت بانوی دو عالم،حضرت فاطمه زهرا(س)

پیکر پاک دو تن از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس دیروز چهارم اردیبهشت ماه در دانشگاه تشییع شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این مراسم که با حضوررئیس دانشگاه و قشر کثیری از دانشگاهیان همراه بود پیکر پاک این شهیدان با همراهی گروه رزم نوازان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا مزار شهید گمنام این دانشگاه تشییع گردید.
در ادامه این مراسم که در سالن آمفی تاتر شهریار برپا شده بود سردار نوعی اقدم طی سخنانی با اشاره به رشادت ها ودلاوری های این عزیزان که سرمایه وجودی خود را در راه انقلاب وحفظ آرمان های امام راحل(ره) وسعادت امروزی ما از دست داده اند از دانشجویان به عنوان دنباله روان خون پاک شهداءخواستند تا با تلاش خود  در عرصه های علمی وظیفه بزرگ و خطیر خود را به عنوان سربازان جنگ نرم انجام دهند وی در ادامه دانشجویان را ورق نویسان تاریخ آینده کشور دانسته وافزود:دانشجویان امروز آرپیچی زنان و سنگرداران دیروز جبهه های حق علیه باطل واساتید دانشگاه همان فرماندهان با تدبیر گردانها هستند که نباید اجازه دهند عزت امروز جامعه اسلامی که بر پایه ی خون شهیدان است با زور گویی های استکبار جهانی معامله شود.
پر شوری چون شما تشییع گردند.
سردار نوعی اقدم افزود :در حال حاضر 380 ماهواره در کل دنیا در حال تهدید کشور ما هستند وهمه این ماهواره هابه سمتی قرار گرفته اند که محل نشر علم و معرفت وصنعت ونوآوری وابتکار؛ یعنی دانشگاهها است.
وی در پایان با اشاره به این اصل که شهدا پیرو می خواهند نه فاتحه خوان افزود:
باید با پاسداری ازارزشهای شهدا  وادامه راه پر افتخار این عزیزان صفحات تاریخ انقلاب اسلامی ایران که تمام بشریت در طول تاریخ نظاره گر آن بوده و هست ماندگار ترین صحنه افتخار وعزت در تمام جهان گردد.
لازم به ذکر است این مراسم با قرائت زیارت پر فیض عاشورادر محل  یادمان شهید گمنام دانشگاه وبا بدرقه میهمانان یاس پایان یافت.

نوشته شده توسط   مدیریت پورتال : روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان