جمعه 16 خرداد 1399 _ 13 شوال 1441 _ 5 ژوئن 2020

قمری:13 شوال 1441

میلادی:5 ژوئن 2020

تاریخ : دوشنبه 12 آذر 1397     |     کد : 2198

مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با قهرمانی تیم تایماز پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مسابقه نهائی و اختتامیه مسابقات فوتسال بین دانشکده ای در روز یکشنبه 11 آذر ساعت در سالن ورزشی شماره یک دانشگاه برگزار شد.
در روز آخر و در بازی رده بندی، تیم‌های" مدنی تراختوری" و ا"ولدوزلار" به مصاف هم رفتند که در پایان، تیم مدنی تراختوری با نتیجه 6 بر 4 بر تیم اولدوزلار غلبه کرده و به مقام سوم مسابقات دست یافت.
همچنین در بازی فینال، دو تیم ارشد عمران و تایماز در وقت قانونی به تساوی رسیدند که نهایتاً تیم تایماز در ضربات پنالتی، حریف سرسخت خود ( ارشد عمران ) را با نتیجه مجموع 6 بر 5 شکست داد و به مقام قهرمانی رسید و ارشد عمران نایب قهرمان شد.
این گزارش حاکیست، عنوان آقای گل مسابقات را محراب عیدی با 9 گل زده از تیم اولدوزلار به خود اختصاص داد. همچنین تیم اولدوزلار به عنوان تیم اخلاق مسابقات انتخاب شد.
در پایان، و طی مراسمی با حضور دکتر احمدآبادی (معاون دانشجویی دانشگاه)، دکتر فلاح (مدیرکل امور دانشجویان)، دکتر هاشمی (رئیس دانشکده فنی)، دکتر فرجی (مدیر گروه علوم ورزشی) و دکتر بشیری (مدیر تربیت بدنی)، از مقام آوران، گروه داوری، کادر اجرایی، پزشکی و انتظامات مسابقات تجلیل شد.