فارسی | English
چهارشنبه 21 آذر 1397 _ 05 ربيع الثاني 1440 _ 12 دسامبر 2018
    اوقات شرعی 
     
     
    مهمان : 1828
    اعضا عضو سایت : 91
    اعضا آنلاین : 2
    امروز : 503
    ديروز : 5110
    ماه : 133539
    سال جاری : 1841113
    تعدا مطالب : 1962
    كل : 6188077
     
      امروز
    چهارشنبه
    آذر 1397
    21
    قمری:05 ربيع الثاني 1440

    میلادی:12 دسامبر 2018
     
    تاریخ : شنبه 10 آذر 1397     |     کد : 2196

       با به ثمر رسیدن یک طرح استارت آپی توسط دانشجوی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان؛ کافی شاپ دانشجویی خواهران، تحت عنوان کافه STARTUP در مجاورت سلف غذاخوری خواهران افتتاح شد.
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کافه رستوران سلف مرکزی خواهران در ظهر روز شنبه 10 آذرماه 1397 با حضور دکتر احمدآبادی معاون دانشجویی، دکتر رضوانی معاون اداری مالی، مهندس رشیدی مدیر امور فنی، دکتر فلاح مدیر کل امور دانشجویی و جمعی از  اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان افتتاح شد
    معاون دانشجویی دانشگاه در مراسم افتتاح این رستوران، ایجاد تنوع غذایی مناسب و افزایش رضایتمندی و استفاده از غذاهای سالم و متنوع، افزایش قدرت انتخاب دانشجویان و کیفیت و ارایه خدمات مدرن را از جمله اهداف توسعه بخش رفاهی در دانشگاه برشمرد و گفت: برنامه های دانشگاه در تمامی حوزه ها از جمله حوزه دانشجویی براساس برنامه راهبردی مصوب اجرا می شود
    وی افزود: راهبرد حوزه دانشجویی این دانشگاه، اصلاح مستمر رویه ها، ارتقای کیفی و کمی خدمات رفاهی و ارتقای کیفی و کمی تغذیه دانشجویی است.
    دکتر رضوانی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز، ضمن اشاره به افتتاح پروژه ها و مکانهای رفاهی جدید گفت: علیرغم کمبودهایی که در بحث تخصیص بودجه وجود دارد، سعی کرده ایم تا حد توانمان گامی موثر برای تامین نیازهای دانشجویان برداریم.
    در این مراسم دکتر فلاح مدیر کل امور دانشجویان با اشاره به اینکه این کافه رستوران با دو هدف اصلی یکی افزایش خدمات رفاهی برای دانشجویان به ویژه در ایام تعطیل و نیز ایجاد محیطی برای کارآفرینی و کسب درآمد برای دانشجویان دختر علاقه مند به هنر آشپزی و شیرینی پزی افتتاح شده است، گفت: تمام تلاشمان از ابتدا این بوده تا در حد توان و امکانات موجود، به دانشگاهیان و دانشجویان عزیز خدمت رسانی بهتر و شایسته کرامت انسانی و دانشجویی داشته باشیم. ایجاد تنوع و ارتقای سطح کیفی خدمات در حوزه رفاهی با ایجاد رقابت مثبت و سازنده، میان بخش­های خصوصی و دولتی در دانشگاه و نیز ارائه خدمات به دانشجویان در ایام تعطیل از دیگر مزایای این طرح است.
    فلاح درپایان، از تلاش  پیگیر و مستمر مدیریت و کارشناسان امور فنی  دانشگاه در تکمیل پروژه های رفاهی دانشجویان تقدیر و تشکر نمود  
    گفتنی است طرح حاضر در راستای ایجاد کارآفرینی در سطح دانشگاه و استفاده از دانشجویان خلاق، که توسط  خانم آرمیتاپاویر، از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، اجرا شده علاوه بر سرو انواع غذاهای سرد، دسرها، میان وعده و انواع آب میوه و نوشیدنی با کیفیت بالا و قیمتی مناسب، نمایشگاهی برای ارائه و عرضه دستاوردها و صنایع دستی دانشجویان دختر نیز می باشد.
    آرمیتا پاویر، دانشجوی مقطع کارشناسی زیست مولکولی، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، ضمن تقدیر از مساعدت مسئولان دانشگاه در ایجاد و برپائی این مجموعه گفت: ایده افتتاح یک مجموعه خوب با ارائه محصولات فرهنگی، صنایع دستی دانشجویان با تمهیداتی برای کتابخوانی و ارائه خدمات کافی شاپ برای دختران  از اهداف و آرزوهای من و تعدادی دیگر از دانشجویان بود که برآورده شد و امیدوارم با استقبال عموم خواهران دانشجو مواجه شده واین مجموعه بتواند بخوبی بخشی از اوقات فراغت این عزیزان را پرکند.