پنجشنبه 24 آبان 1397 _ 07 ربيع الأول 1440 _ 15 نوامبر 2018

قمری:07 ربيع الأول 1440

میلادی:15 نوامبر 2018

تاریخ : شنبه 5 آبان 1397     |     کد : 2157

موفقیت تیم انجمن علمی دانشجویی مهندسی شیمی دانشگاه در دوازدهمین دوره مسابقات کشوری کمیکار

دوازدهمین دوره مسابقات کشوری  کمیکار به میزبانی دانشگاه تهران با حضور 30 تیم ازدانشگاههای سراسر کشور، در روزهای دوم و سوم آبان ماه برگزار شد.
    کمیکار یک مسابقه دانشجویی بین‌المللی است که به صورت سالانه برای دانشجویان رشته مهندسی شیمی و شیمی برگزار می‌شود. نیروی محرک خودرو شرکت کننده در مسابقه، باید یک ماده شیمیایی باشد که محیط زیست را آلوده نکرده و باتری تجاری نیز در ساخت آنها به کار نرفته باشد.
     دکتر بیگی ، استاد مشاور و سرپرست تیم اعزامی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت:  تیم 6 نفره دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شامل دانشجویان مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مهندسی برق، در رقابت با نمایندگانی از دانشگاه های برتر سراسر کشورعنوان تیم برتر در بخش پوستر این مسابقات رابه خود اختصاص داد .
    بیگی افزود: در این دوره از مسابقات، 6 تیم به نمایندگی از دانشگاه های شمال غرب کشور شامل دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی سهند، ودانشگاه صنعتی ارومیه حضور داشتند که تیم دانشگاه تهران در بخش عملکردی رتبه اول راکسب نمود وتیم کمیکار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان موفق به کسب رتبه ارزشمند اول در ارائه پوستر شد.
    وی در پایان از مساعدتهای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در اعزام این تیم پرانگیزه دانشجویی تقدیر و تشکر نمود.
          مصاحبه روابط عمومی دانشگاه با دکتر بیگی با موضوع : مفهوم  کمیکار و هدف از برگزاری این مسابقات:

مصاحبه شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران با دکتر بیگی: