چهارشنبه 29 اسفند 1397 _ 13 رجب 1440 _ 20 مارس 2019

قمری:13 رجب 1440

میلادی:20 مارس 2019

تاریخ : جمعه 23 شهريور 1397     |     کد : 2119

پیام دکتر حسن ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به مناسبت فرارسیدن سالتحصیلی 98-97

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دکتر حسن ولی زاده، رئیس این دانشگاه، در پیامی ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم، آغاز سالتحصیلی را به اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه تبریک گفت. متن این پیام بشرح زیر است:
             بسم الله الرحمن الرحیم
      خدای منان را شاکریم که دیگربار توفیق ورود به فصل مهرِ و دانش و فرزانگی را یافتیم. تقارنِ بهار دانش و تعلیم و تربیت با هفته دفاع مقدس را به فال نیک می‌گیریم و خاطره شجاعت و فداکاریِ فرزندان غیور و عزتمند ایران زمین را پاس می‌داریم. اینک در آستانه دومین سال فعالیت دولتِ دوازدهم که طلیعه آن مزیّن به «حمایت از کالای ایرانی» است و برگی نو از از شادابی و شکوفاییِ دانشگاه ورق می‌خورد، فرصت را مغتنم شمرده و حضور مجدد و مبارک یکایک دانشجویان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان به ویژه دانشجویان ورودی جدید به دانشگاه شهید مدنی آذربایجان را صمیمانه خیر مقدم و شادباش عرض می‌نمایم.
    امیدوارم در سال تحصیلی جدید، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، همراه با اساتید، مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه در محیطی پرنشاط به فعالیت علمی بپردازند و حضور حقیقی و تأثیرگذار خود را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند
    مدیریت دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با استعانت از خدای مهربان خواهد کوشید تا با تکیه بر ایمان و علم و با مشی اعتدال‌گرایی، چراغ امید به زندگی، دانایی و توانایی را همچنان روشن نگه دارد و از هیچ قدمی برای خلقِ بستری مناسب در مسیر شکوفایی استعدادهای جوانان این مرز و بومِ گهربار دریغ نورزد. و اطمینان واثق داریم که در این وادی دشوار، نقد و نظرِ مشفقانه همه دوستداران رشد و اعتلای ایران اسلامی راهگشا خواهد بود. بار دیگر از درگاه الهی برای تمامی دانشگاهیان و عموم فرهنگیان و فرهیختگان عزیز، موفقیت، بهروزی، نیک‌فرجامی را در سال تحصیلی جدید آرزو می‌نمایم.