دوشنبه 29 مرداد 1397 _ 09 ذو الحجة 1439 _ 20 اوت 2018

میلادی:20 اوت 2018

تاریخ : يکشنبه 24 تير 1397     |     کد : 2084

چاپ مقاله مهمی با ضریب تاثیر 24/55

مصاحبه با خانم دکتر سمیرا آقبلاغی، درارتباط باچاپ مقاله مهمی با ضریب تاثیر 24/55 در مجله بین المللی Progress in Polymer science

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دکتر سمیرا آقبلاغی عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی از مهر ماه سال 96 ، همکاری و فعالیت خود را بعنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغازکرده است.

دکترآقبلاغی با داشتن 11 اختراع مهم در حوزه سلول های خورشیدی  پلیمر – نانوساختار، رهش دارو  و ...  همچنین با داشتن نزدیک به 60 مقاله ISI که 10 موردآن دارای impact factor   بالای 4 است، از پژوهشگران برجسته دانشگاه در زمینه پژوهشهای مهم ، کاربردی و تاثیرگذار درعرصه های داخلی و خارجی می باشد.
    آقبلاغی در سال 2018 موفق به چاپ مقاله ای مهم تحت عنوان A comprehensive review on polymer single crystals-From fundamental concepts to   applications  " مرور کاملی بر روی تک بلور های پلیمری" در صنعت داروسازی و تکنولوژی پیشرفته "در مجله بین المللی  Progress in Polymer science با ضریب تاثیر 24/55 ( ضریب تاثیر مجله در 5 سال گذشته 32/83) شده است.
     وی در گفتگوی کوتاهی در ارتباط با این مقاله و کاربردهای پژوهشهای مذکور گفت: رهش دارو، کنترل و درمان بیماری های سرطان، فیلمبرداری وعکسبرداری از اعضای داخلی بدن، وچندین کاربرد صنعتی دیگر از مهمترین کاربردهای پژوهشهای اینچنینی است و امروزه بحث جدیدی در علم مهندسی شیمی دردنیا بشمار می رود، وی در ادامه افزود: نتایج این پژوهش ها زمینه علمی مناسبی فراهم نموده است تا تعامل چندگانه ای با پژوهشهای حوزه هایی مانند پزشکی، مکانیک و ...  ایجاد شود.
     این عضوهیات علمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان که 11 اختراع ثبت شده را در حوزه های مختلف، از جمله سلول های خورشیدی پلیمری در سوابق درخشان پژوهشی خود دارد، خواستار جذب حمایت های مناسب ستاد فناوری نانو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
    وی در پایان این گفتگو ضمن تقدیر از حمایت های رئیس و مسئولین دانشگاه به جهت راه اندازی موثر گروه نوپای مهندسی شیمی و تجهیز آزمایشگاه های آموزشی در این گروه، خواستار تکمیل تجهیز محیط آزمایشگاههای پژوهشی این گروه نیز شد.
      لینک دریافت مقاله خانم دکتر آقبلاغی :  کلیک نمائید