چهارشنبه 21 آذر 1397 _ 05 ربيع الثاني 1440 _ 12 دسامبر 2018

قمری:05 ربيع الثاني 1440

میلادی:12 دسامبر 2018

تاریخ : يکشنبه 24 تير 1397     |     کد : 2083

دهمین دوره طرح استانی ولایت در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز به کار کرد .
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، آئین افتتاحیه دهمین دوره طرح استانی ولایت، طی مراسم باشکوهی باحضور فرمانده سپاه عاشورا، امام جمعه آذرشهر، مسئولین بسیج دانشجویی استان در روز شنبه 23 تیرماه در سالن ابن سینای این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسن ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان طی سخنانی با اشاره به فلسفه برگزاری "طرح ولایت" ویژه دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان گفت : بسیارخوشحالیم که برای دومین سال متوالی میزبان دانشجویانی مومن، مخلص و بسیجی دانشگاه های استان در قالب طرح بزرگ، بسیار موثرو پرفایده فرهنگی و علمی _آموزشی هستیم .
    ولی زاده در ادامه گفت : طرح ولایت، طرحی فرهنگی است که به آموزش و تعمیق معرفت جوانان به ویژه دانشجویان در وجوه مختلف دین از جمله فلسفه، حقوق، اخلاق و سیاست می پردازد و انتظار ما این است که انشاءا... دوره مذکور موجب آگاهی بیشتر در امور مربوط به اهداف تعیین شده و بصیرت افزائی و توسعه معرفت دینی در دانشگاهها و دانشجویان عزیز باشد .
    در ادامه این مراسم سردارخرّم، فرمانده سپاه عاشورا نیز طی سخنانی با تقدیر از مسئولین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در برگزاری دهمین دوره طرح استانی ولایت گفت: هدف ازبرگزاری"دوره ولایت" تبدیل علم به عمل تبدیل است. برگزاری دوره ولایت، ایجاد فرصت مناسبی است تا ذهن جوانان عزیز را به لزوم وجود پشتوانه شعوردرشعار هاوهمچنین مبانی، اصول اعتقادی و انقلابی معطوف نمائیم.
    سردار خرّم با اشاره به عوامل پیروزی نهضت بزرگ و انقلاب اسلامی ایران گفت: داشتن رهبری بزرگ، ملتی بزرگ با اهدافی متعالی خصوصیت اصلی انقلاب ما بود که بالطبع وجود این خصیصه ها باعث وجود اقتدار، قدرت و تاثیر گذاری بین المللی شد که دشمن این امر را بر نمی تابد .
    وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات روانی دشمن در فضای مجازی اشاره کرد و توکل و تقوا با محوریت اتحاد و انسجام ملی، جلوگیری از نفوذ اندیشه های بیگانه، بصیرت و موقعیت شناسی صحیح را از عوامل استمرار پیروزی و نصرت الهی برای جوانان عزیز دانست .

آلبوم تصاویردهمین دوره طرح استانی ولایت در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز به کار کرد

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان