چهارشنبه 23 آبان 1397 _ 06 ربيع الأول 1440 _ 14 نوامبر 2018

قمری:06 ربيع الأول 1440

میلادی:14 نوامبر 2018

تاریخ : شنبه 9 تير 1397     |     کد : 2071

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در بین 10 دانشگاه برتر جامع کشوربه لحاظ شاخصهای آموزشی قرار گرفت.

دکتر منصور ایمانپور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی، ازکسب رتبه 10 شاخصهای آموزشی نظام رتبه بندی ISCدر بین دانشگاه های کشور خبر داد و گفت: همه ساله رتبه بندی دانشگاه ها برحسب شاخص هایی مانند آموزش، پژوهش، فعالیت های بین المللی، تسهیلات و امکانات، فعالیت های اقتصادی و اجتماعی صرفا توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام انجام می شود و بر حسب شاخص های تعیین شده این پایگاه برای ارزیابی شاخصهای آموزشی، مانند تعداد اعضای هیات علمی دارای جایزه، مقالات پراستناد، نسبت اعضای هیات علمی دارای مدرک ph.D به کل اعضای هیات علمی،دانشجویان ممتازی که موفق به کسب جوایزمختلف شده اند وهمچنین نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کل دانشجویان، بهبود هرم هیات علمی و ... دانشگاه شهید مدنی آذربایجان را در بین 10 دانشگاه برتر از دانشگاه های جامع کشور قرار داده است.
    ایمانپوربا تبریک این موفقیت شایسته در ادامه افزود:
    باید به این نکته تاکید کنیم که در کسب رتبه مذکور توسط دانشگاه، همه همکاران ارجمند اعم از اعضای هیات علمی ، کارمندان و دانشجویان دخیل و سهیم اند لذا امید است خانواده دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با همکاری، همدلی ، همفکری و مجاهدتهای علمی، همه ساله این جایگاه را ارتقا بخشیده و در توسعه مرزهای دانش موفق باشند.
    دکتر ایمانپور در پایان با دعوت ازدانش آموزان شرکت کننده در کنکور 97 خواست در انتخاب محل تحصیل برای کسب علم و دانش، براساس معیارهای واقعی و دانشگاهی، بدون توجه به حواشی و تبلیغات اقدام کنند و دانشگاهی را انتخاب کنند که در جهت تحقق اهداف و آرمانهای آنها گام برمی دارد.