يکشنبه 1 مهر 1397 _ 13 محرم 1440 _ 23 سپتامبر 2018

قمری:13 محرم 1440

میلادی:23 سپتامبر 2018

تاریخ : شنبه 9 تير 1397     |     کد : 2065

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، از رتبه 25 به رتبه 16 در بین دانشگاههای جامع کشور ارتقاء یافت.
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر حسن ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، از ارتقاء قابل توجه و کسب رتبه شانزدهم توسط این دانشگاه در نظام رتبه بندی آی اس سی (ISC ) در بین دانشگاه های جامع کشور خبر داد.

دکتر ولی زاده، در مصاحبه با روابط عمومی با ذکر این مطلب و اشاره به روند روبه رشد دانشگاه در رتبه بندی Isc گفت: براساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)  ، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با نه پله صعود، در سال 96 نسبت به سال 95 در کنار دانشگاه های امام حسین (ع)، پیام نورکشور، خوارزمی و مازندران رتبه 16 کشوری را در بین دانشگاه های جامع به خود اختصاص داد.
     ولی زاده اضافه کرد: رتبه بندی دانشگاه های کشور هرساله از طرف ISC و براساس معیارها و شاخص های پنج گانه پژوهشی، آموزشی، بین المللی، تسهیلات-امکانات و فعالیت های اجتماعی و اقتصادی انجام می گیرد. براساس اطلاعات منتشر شده در سایت ISC رتبه دانشگاه از سال 92 تا 96 به ترتیب 31، 27، 27، 25 و 16 ارزیابی و گزارش شده است. همچنین تعداد دانشگاههای جامع شرکت کننده در رتبه بندی ISC در طی سالهای مذکور به ترتیب 58، 56، 63، 72 و 81 دانشگاه بوده است.
    رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ضمن تبریک این موفقیت شایسته و ستودنی، توفیق حاصل و رشد شتاب دار دانشگاه در زمینه های مختلف را مرهون عزم، اراده و تلاش وکوشش بی وقفه همه اساتيد بزرگوار و فرهيخته، دانشجویان مستعد و خلاق و کارمندان پرتلاش دانست.
    دکتر ولی زاده با اشاره به نقش فضای با نشاط و آرام توام با همدلی و هم افزایی در بین دانشگاهیان دانشگاه در این توفیقات، ابراز امیدواری کرد که در سایه الطاف الهی شاهد نشاط و همدلی بیشتر، ارتقای بیش از پیش و استمرار روند رو به رشد دانشگاه باشیم.
    رئیس دانشگاه درپایان از زحمات و تلاش های بی شائبه و مستمر همه اعضای دانشگاه  که موجبات پیشرفت همه جانبه دانشگاه را در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فراهم می آورند قدردانی کرد.
    وبسایت پایگاه استنادی جهان اسلام   (ISC)