شنبه 27 مهر 1398 _ 20 صفر 1441 _ 19 اکتبر 2019

قمری:20 صفر 1441

میلادی:19 اکتبر 2019

تاریخ : چهارشنبه 16 آذر 1390     |     کد : 110

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان با موضوع تفکیک جنسیتی در دانشگاه

در این جلسه دو گروه موافق و مخالف این طرح ، طی چند ساعت به بیان دیدگاه ها ی خود پرداختند و از راهنمایی های اساتید خود آقایان حجت الاسلام و المسلمین نعمتی از اساتید گروه معارف و دکتر یوسفی رییس مرکز مشاوره دانشگاه به عنوان ناظر بهره بردند. لازم به ذکر است این جلسه که به همت کانون ایثار اداره امور ایثارگران دانشگاه تشکیل شده بود با استقبال کم نظیر دانشجویان مواجه گردید.

برنامه ای با عنوان تفکیک جنسیتی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این برنامه که در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها و مراکز تربیتی اجرا گردید ، به موضوع تفکیک جنسیتی در دانشگاهها پرداخت .

چاپ چاپ