سه شنبه 25 تير 1398 _ 13 ذو القعدة 1440 _ 16 ژوئیه 2019

قمری:13 ذو القعدة 1440

میلادی:16 ژوئیه 2019

تاریخ : پنجشنبه 10 آذر 1390     |     کد : 102

برگزاری اولین جلسه ی شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

دکتر اکرمی در ادامه با اشاره به جایگاه مشورت در اسلام و توصیه های حکیمانه ی قرآن کریم و ائمه ی اطهار علیهم السلام هدف از ایجاد این شورای تعامل و تبادل نظر را همفکری و استفاده از قدرت فکر و اندیشه ی دیگران دانسته و خاطر نشان کرد: به حول و قوه ی الهی و استفاده از نقطه نظرات اعضای این شورا به توانایی های خود بیش از گذشته می افزاییم.

اولین جلسه ی شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه روز شنبه 8 آذر ماه باحضور ریاست محترم دانشگاه تربیت معلم آذربایجان و معاونت فرهنگی و اجتماعی و اعضای منتخب شورای تعامل در محل سالن جلسات دانشگاه تربیت معلم آذربایجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، در آغاز این جلسه ریاست محترم دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، با اشاره به بزرگداشت هفته ی بسیج ، رشادت های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس را بی بدیل خوانده و افزود: پیشرفت های امروز جامعه ی ایرانی مرهون خون شهیدان انقلاب اسلامی و جان فشانی های دلیر مردان بسیجی است.

وی همچنین ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حسین بن علی (ع) را تسلیت گفته و دانشجویان را به بهره برداری معنوی از فیوضات این ایام عزیز به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی فراخواند.

دکتر اکرمی در ادامه ی سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این شورا در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، ابراز امیدواری کرد این شورا و مصوبات جلسات آن در ارتقای کیفی وکمی دانشگاه و تسریع در پیشبرد اهداف دانشگاه نقش سازنده ی خود را ایفا نماید.

دکتر اکرمی دانشجویان را افرادی فهمیده ، فرهیخته و دارای ظرفیت فکری عنوان و اختیار خود برای انتخاب دبیر جلسه را به شورای تعامل واگذار نمود.شورای تعامل نیز جنا ب آقای یوسف اصغر زاده، نماینده ی شورای صنفی در این شورا را به عنوان دبیر شورا انتخاب نمود.

معاونت فرهنگی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان، نیز طی سخنان کوتاهی ، شورای تبادل نظر و تعامل دانشجویان دانشگاه را هیئت رییسه ی دوم ارزیابی نموده و شرکت فعالانه و منظم اعضای دانشجویی شورا در جلسات را خواستار شد.

خانم دکتر صادقی افزود: این شورا 16 عضو دانشجویی داشته و برخی اعضای آن از طریق انتخابات مستقیم توسط دانشجویان انتخاب و برخی دیگر نیز نماینده ی انجمن های علمی کانون های فرهنگی ،نهاد نمایندگی مفام معظم رهبری، نماینده­ی معاونت آموزشی ،نماینده ی تشکل های سیاسی و بسیج دانشجویی و... هستند.

اولین دستور اولين جلسه

اولین دستور جلسه در ارتباط با مسائل فرهنگی و تبادل نظر و همفكري پیرامون آن بود که توسط اعضای شورای تعامل مطرح شد.

در ادامه ، دکتر اکرمی ، با بیان اینکه مساله ی فرهنگی یک مفهوم و موضوع کلی است گفت: در مسائل فرهنگی باید مصادیق تعیین و تعریف شود و نظرات دانشجویان طی نظر سنجی و فراخوان اخذ و ابعاد آن نیز تعیین و اجرایی شود.

وی لزوم حضور اساتید در بحث های فرهنگی دانشگاه را یاد آور شده و افزود: شاخص های ارزیابی اساتید در سه بعد آموزشی ، پژوهشی و اجراییات بود که از اول مهر ماه امسال بعد فرهنگی نیز به آن افزوده شده و در دستور کار است و دانشگاه برنامه ی ویژه ای در این خصوص دارد که نتایج آن بعد از مدتی خود را نشان خواهد داد.

دکتر اکرمی در خصوص رصد اجتماعی افزود: حضور مسئولین ارشد دانشگاه در خوابگاه ها یکی از نمونه های بارز رصد اجتماعی است چرا که بسیاری از مسائل اجتماعی در خوابگاهها بروز و ظهور پیدا می کند.

نوشته شده در   پنجشنبه 10 آذر 1390  ساعت  19:44   توسط   مدیریت پورتال : روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
    ویرایش شده در شنبه 12 آذر 1390 ساعت 09:54 توسط مدیریت پورتال : روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
    PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
    نظرات شما :